Συγκλονίζει ο Ματίας Αλμέιδα με την αφιέρωση στη μνήμη του πατέρα του – «Θα ήθελα να σε πάρω τηλέφωνο, αλλά θα κοιτάξω τον ουρανό»

Ο Ματίας Αλμέιδα με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αναφέρθηκε στον πατέρα του, που σήμερα (2/1) θα έκλεινε τα 81 του χρόνια. Ο Όσκαρ Αλμέιδα πέθανε πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 78 ετών από επιπλοκές που του προκάλεσε ο κορονοϊός Covid-19.
Ο προπονητής της ΑΕΚ ανέβασε μια φωτογραφία που κρατάει μια μαύρη φανέλα με κίτρινα γράμματα και τις σημαίες της Ένωσης και της Αργεντινής που αναφέρει: «Juntos Para Siempre», δηλαδή «Μαζί για πάντα». Σε αυτή υπάρχει μια εικόνα του Ματίας και του Όσκαρ Αλμέιδα να είναι αγκαλιασμένοι. Στο μήνυμά του, ο Αργεντινός τεχνικός ανέφερε: «Σήμερα θα γινόσουν 81 και θα ήθελα πολύ να σε πάρω και να σου πω χρόνια πολλά μπαμπά, αλλά θα κοιτάξω στον ουρανό και ξέρω ότι θα το ακούσεις έτσι κι αλλιώς, χρόνια πολλά πατέρα». Ο Ματίας Αλμέιδα ήταν πολύ «δεμένος» με τον πατέρα του και η απώλειά του τού στοίχισε πολύ όπως έχει αναφέρει σε πολλές συνεντεύξεις που έδωσε μετά […]
Keywords
Τυχαία Θέματα
Συγκλονίζει, Ματίας Αλμέιδα, – Θα,sygklonizei, matias almeida, – tha