Ταβέρνες στην Αττική για ζουμερά κρεατικά

Οποιαδήποτε εποχή του χρόνου και όποια μέρα της εβδομάδας, μια έξοδος για απολαυστική κρεατοφαγία αποτελεί πάντα καλή επιλογή. Όταν, δε, αυτή συνοδεύεται από καλή παρέα και ένα τραπέζι με πλούσιους και γευστικούς μεζέδες τότε το σενάριο μοιάζει ιδανικό. Παρακάτω θα βρείτε πέντε ταβέρνες στην Αττική -από τη Μεταμόρφωση μέχρι το Παγκράτι- που πηγαίνουν την κρεατοφαγία σε άλλο επίπεδο! Το Γίδι Μία μοντέρνα χασαποταβέρνα στη Μεταμόρφωση (Τατοΐου 17) που συστήνει τους λάτρεις του κρέατος στη σύγχρονη εκδοχή του. Νόστιμα και ζουμερά κρεατικά σωστά ψημένα, σε ένα πρωτότυπο
concept που φέρει την υπογραφή του διάσημου και πολυπράγμονα σεφ Βασίλη Ακρίβου. Μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα, ελληνικό t-bone, πρόβατο μπούτι στα κάρβουνα, για όσους θέλουν να μυηθούν στα μυστικά της σωστής κρεατοφαγίας. Στα best seller πιάτα του και το ζουμερό μπιφτέκι. Τσομπανάκος Από τις σταθερές αξίες και κοινό μυστικό για τους κατοίκους της Καισαριανής, ο Τσομπανάκος (Ανακρέοντος 2) βρίσκεται κοντά στα γήπεδα μπάσκετ της περιοχής και φημίζεται για τα εξαιρετικά κρεατικά του. Στους πρωταγωνιστές των επιλογών […]
Keywords
Τυχαία Θέματα