Τσιπς μήλου με κανέλα

Υλικά 4 μήλα 3 κ. σ. κανέλα τριμμένη Εκτέλεση Προθερμάνετε το φούρνο στους 100 βαθμούς. Λαδώστε ελαφρώς δύο σχάρες και βάλτε πάνω σε ένα ταψί. Κόψτε τα 2 μήλα σε λεπτές στρογγυλές φέτες, τοποθετήστε τες τη μία δίπλα στην άλλη στις σχάρες και πασπαλίστε με την κανέλα. Ψήστε για 90 λεπτά ή μέχρι να μήλα να στεγνώσουν. Σημειώστε ότι μόλις κρυώσουν θα γίνουν τραγανά. Τοποθετήστε με προσοχή σε ένα δίσκο για να κρυώσουν και επαναλάβετε με τα υπόλοιπα μήλα και κανέλα.
Keywords
Τυχαία Θέματα