Τζίντζερ: Το λάθος που κάνετε όταν το χρησιμοποιείτε στη μαγειρική

Η προσθήκη τζίντζερ στο φαγητό είναι ένας εύκολος τρόπος για να δώσετε σπιρτόζικη γεύση σε οποιοδήποτε γεύμα. Με οφέλη για την υγεία που κυμαίνονται από την ενίσχυση της πέψης έως την ανακούφιση της φλεγμονής, υπάρχουν πολλοί λόγοι για να χρησιμοποιείτε το τζίντζερ συχνά στη μαγειρική. Το μόνο πράγμα, ωστόσο, που κάνετε λάθος κάθε φορά που το προσθέτετε στο φαγητό σας είναι ότι το ξεφλουδίζετε. Τζίντζερ: Το λάθος που κάνετε όταν το χρησιμοποιείτε στη μαγειρική Σύμφωνα με όσα αναφέρει το mindbodygreen.com, ακόμη και η φλούδα του τζίντζερ
είναι βρώσιμη, επομένως το ξεφλούδισμα δεν είναι απαραίτητο. Ο Kanchan Koya, Ph.D. (γνωστός και ως @chiefspicemama) υποστηρίζει ότι η φλούδα του τζίντζερ στην πραγματικότητα «περιέχει δύο φορές περισσότερες ωφέλιμες πολυφαινόλες από τη σάρκα και, κυρίως, μοναδικές και ξεχωριστές ενώσεις». Δεδομένου ότι το δέρμα είναι κάπως ινώδες, αυτή η τεχνική λειτουργεί καλύτερα όταν χρησιμοποιείτε το τζίντζερ σε πράγματα όπως ζωμούς ή τσάι, όταν, δηλαδή, το τζίντζερ θα κοσκινιστεί. Αλλά ο Koya δίνει επίσης μια συμβουλή […]
Keywords
Τυχαία Θέματα
Τζίντζερ,tzintzer