Premier League: Η Νότιγχαμ Φόρεστ αγκαλιά με την παραμονή μετά τις ήττες των Λούτον και Μπέρνλι

Η Νότιγχαμ Φόρεστ λίγο πριν αρχίσει ο αγώνας της με την Τσέλσι στο City Ground έλαβε χαρμόσυνα νέα, καθώς τόσο η Λούτον όσο και η Μπέρνλι ηττήθηκαν και ουσιαστικά θα αγωνίζεται στην Premier League και τη νέα χρονιά.

Τυπικά, η ομάδα του Νούνο

Εσπίριτο Σάντο χρειάζεται ακόμη έναν βαθμό για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της, ωστόσο μετά το 3-1 της Γουέστ Χαμ επί της Λούτον και το 2-1 της Τότεναμ επί της Μπέρνλι, πολύ δύσκολα θα κινδυνεύσει με υποβιβασμό.

Η Φόρεστ αυτή τη στιγμή είναι στους 29 βαθμούς, η Λούτον βρίσκεται στο -3 και η Μπέρνλι τέθηκε οριστικά νοκ άουτ, μένοντας στους 24. Για να μπορέσει η Λούτον να προσπεράσει τη Νότιγχαμ θα χρειαστεί πρακτικά ένα θαύμα, καθώς υστερεί σημαντικά στη διαφορά τερμάτων. Υπενθυμίζεται, ότι σε περίπτωση ισοβαθμίας δύο ομάδων στο αγγλικό πρωτάθλημα, το πρώτο κριτήριο είναι η συνολική διαφορά τερμάτων.

Οι "reds" έχουν 45 γκολ υπέρ και 63 κατά (άρα -18) και η Λούτον 50 γκολ υπέρ και 81 κατά (άρα -31). Για να έχει καλύτερο συντελεστή η Λούτον θα χρειαστεί την τελευταία αγωνιστική να κερδίσει με πολύ μεγάλο σκορ τη Φούλαμ και την ίδια στιγμή φυσικά δύο βαριές ήττες της Φόρεστ με την Τσέλσι και την υποβιβασμένη Μπέρνλι.

Το πρόγραμμα της Νότιγχαμ (29 βαθμοί)
11/05 19:30 Νότιγχαμ - Τσέλσι
19/05 18:00 Μπέρνλι - Νότιγχαμ Το πρόγραμμα της Λούτον (26 βαθμοί) 19/05 18:00 Λούτον - Φούλαμ
Keywords
Τυχαία Θέματα