Ατρόμητος - Αστέρας 0-1: Διπλό με Μουνάφο και όγδοοι οι Αρκάδες

Με νίκη επί του Ατρόμητου με 1-0 ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν στη Stoiximan Super League ο Αστέρας ο οποίος με γκολ του Μουνάφο στο δεύτερο μέρος πήρε το τρίποντο και έκλεισε τη σεζόν στην 8η θέση της Stoiximan Super League.

Οι Αρκάδες ήταν η ομάδα που έδειξε πως ήθελε περισσότερο τη νίκη και με τον Ζουγλή να κάνει μια

εξαιρετική εμφάνιση απείλησε αρκετές φορές την εστία του Τσιντώντα.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση όμως το πέτυχε ένας "παλιός" καθώς ο Μουνάφο που πέρασε ως αλλαγή στο ματς ήταν στο 70' μέσα στην περιοχή για να πάρει το ριμπάουντ μετά το σουτ του Παλάσιος που βρήκε στο δοκάρι και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Αστέρας συνέχισε να είναι καλύτερος και μετά το γκολ που του έδωσε το προβάδισμα και η λήξη του αγώνα βρήκε τους Αρκάδες να πανηγυρίζουν το τρίποντο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιντώτας, Κιβρακίδης (85' Τριμμάτης), Τσακμάκης, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Καραμάνης (67' Φριντγιόνσον), Γκονζάλες, Κούεν (73' Καμαρά), Βαλένσια (73' Ανγκιέλσκι) , Τζοβάρας (67' Γιουμπιτάνα), Βέργος.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιφτσής (90' Κακαδιάρης), Ατιένθα, Γκρόζντανιτς, Αλβάρες, Λύρατζης, Γιαμπλόνσκι (73' Βαλιέντε), Αλάγκμπε (61' Μουνάφο), Παλάσιος (73' Καλτσάς), Ζουγλής, Μπαρτόλο, Μάντζης (61' Αγγελάκης).

Keywords
Τυχαία Θέματα