Μπαλτάκος: "Εύχομαι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ να είναι από τη Θεσσαλονίκη"

Η ΕΠΣ Μακεδονίας διοργάνωσε μια εκδήλωση για τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της και σε αυτή συμμετείχε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος.

Μεταξύ των όσων δήλωσε ευχήθηκε ο νέος πρόεδρος να είναι από τη Θεσσαλονίκη, όπως και το προπονητικό κέντρο της Εθνικής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τάκης Μπαλτάκος για τον νέο πρόεδρο της ΕΠΟ:

"Θα πρέπει η ΕΠΟ να προσέχει και να συνδράμει κυρίως τις περιφερειακές ενώσεις και πρώτα απ' όλη την Ένωση της Μακεδονίας, διότι Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα, όπως πιστεύουν λανθασμένα στην Αθήνα, αλλά όλη η Ελλάδα.

Εύχομαι η νέα διοίκηση της ΕΠΟ που θα προκύψει το καλοκαίρι να υλοποιήσει αυτό που έχει αποφασιστεί, αλλά δεν έχει υλοποιηθεί, να γίνουν γραφεία της ομοσπονδίας στη Θεσσαλονική και ο νέος πρόεδρος που ελπίζω να είναι από τη Θεσσαλονίκη, να μπορεί να διοικεί από εδώ με υπερσύγχρονα συστήματα τηλεδιάσκεψης και ηλεκτρονικής υπογραφής, ώστε το κέντρο βάρους του ποδοσφαίρου να μην είναι αθηνοκεντρικό και κυρίως να μην είναι αθηνοκεντρικό το αναμενόμενο αθλητικό κέντρο της Εθνικής ομάδας. Δεν έχει κανένα λόγο να γίνει στην Αθήνα".

Keywords
Τυχαία Θέματα