Ολυμπιακός: Το Depth Chart των ερυθρολεύκων μετά την προσθήκη του Πετρούσεβ

Ο Φιλίπ Πετρούσεβ αποτελεί και επίσημα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, αφού οι δύο πλευρές υπέργραψαν συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2026. Ο διεθνής Σέρβος ψηλός αναμένεται να προσφέρει λύσεις τόσο στο 5, όσο και στο 4 και μπορεί να αγωνιστεί άμεσα στην EuroLeague, αφού φέτος δεν έχει καταγράψει συμμετοχή με άλλη ομάδα της διοργάνωσης.

Σε αντίθεση δηλαδή με ό,τι ισχύει με τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ, ο οποίος μετακόμισε πρόσφατα από το Κάουνας στον Πειραιά και θα αγωνιστεί σε ευρωπαϊκό ματς όταν ξεκινήσει ο δεύτερος γύρος της regular season, δηλαδή από το παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής με την Αρμάνι Μιλάνο (2 Ιανουρίου 2024, 21:15).

Σε ό,τι αφορά τη Stoiximan Basket League, αν ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει να χρησιμοποιήσει είτε τον Πετρούσεβ, είτε τον Μήτρου-Λονγκ θα πρέπει να κάνει αλλαγή στις θέσεις των ξένων, αφού έχει ήδη δώσει χρόνο συμμετοχής σε επτά μη γηγενείς παίκτες (σσ. Κάναν, Γουίλιαμς-Γκος, Μπραζντέικις, Πίτερς, Φαλ, Μιλουτίνοβ και Σίκμα). Ο Μήτρου-Λονγκ, περιμένει, βέβαια, μέσα στο προσεχές διάστημα την απόκτηση ελληνικού διαβατηρίου/ταυτότητας και τότε θα μπορεί να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα χωρίς κανέναν περιορισμό.

Το Depth Chart του Ολυμπιακού PG: Γουόκαπ, Γουίλιαμς-Γκος, Μήτρου-Λονγκ, Λούντζης SG: Κάναν, ΜακΚίσικ, Λαρεντζάκης, Πάπας SF: Παπανικολάου, Μπραζντέικις, Αμπόσι, Ροζακέας PF: Πίτερς, Σίκμα, Τσάμης C: Μιλουτίνοβ, Φαλ, Πετρούσεβ, Τανούλης
Keywords
Τυχαία Θέματα