ΠΑΟΚ στον κόσμο: "Οφείλουμε να διαφυλάξουμε τη γεμάτη Τούμπα και στο τελευταίο σπριντ"

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στην Τούμπα για την εξ αναβολής πέμπτη αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League και η ασπρόμαυρη ΠΑΕ με ανακοίνωσή της ζητά από τους φιλάθλους να στηρίζουν τους παίκτες του Λουτσέσκου με τη φωνή τους και το πάθος τους, χωρίς όμως αντικείμενα που απαγορεύονται, προκειμένου να μην τιμωρηθεί η

έδρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Η γεμάτη Τούμπα, σε μια χρονιά συνεχών υπερβάσεων έχει παίξει τον καθοριστικότερο ρόλο στη σεζόν κι αυτό οφείλουμε να διαφυλάξουμε και στο τελευταίο σπριντ!

Σας θέλουμε όλους δίπλα μας, με τη φωνή και το πάθος σας, που έδωσε ενέργεια και μεγάλες νίκες στην ομάδα. Χωρίς αντικείμενα, πυρσούς, βεγγαλικά, κροτίδες και οτιδήποτε άλλο μπορεί να δώσει και την παραμικρή αφορμή για τιμωρία της ομάδας μας ενόψει του ντέρμπι ενάντια στον Παναθηναϊκό την Τετάρτη, η οποία όχι μόνο δεν θα χαριστεί, αλλά θα είναι και δυσανάλογα σκληρή, όπως έχει συμβεί πολλάκις στο παρελθόν.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να προμηθευτούν το ονομαστικό τους εισιτήριο, για τους ίδιους και τα παιδιά τους και να συνεχίσουν να είναι το καύσιμο της ομάδας.

Όλοι μαζί Να γράψουμε κι άλλες σελίδες υπερηφάνειας!".

Keywords
Τυχαία Θέματα