Προγνωστικά στοιχήματος: Τριάδα οκταπλασιασμού από Αγγλία, Ισπανία και Γαλλία

Θα ξεκινήσουμε από το Νησί και το ματς της Μπράιτον με την Τσέλσι. Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον στην αναμέτρηση με τους "μπλε" του Λονδίνου να θέλουν νίκη στο ΑΜΕΧ Stadium για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για ευρωπαϊκή έξοδο. Η ομάδα του Ποτσετίνο βρίσκεται στην 7η θέση και ισοβαθμεί με την 6η Νιουκάστλ στους 57 βαθμούς.

Θα επιλέξουμε το διπλό στην αναμέτρηση. Οι "γλάροι" στα τελευταία ματς είναι αρκετά ασταθείς, μετρώντας δύο ήττες, δύο ισοπαλίες και μία νίκη, σε αντίθεση με την Τσέλσι η

οποία τρέχει τέσσερα ματς αήττητη. Οι παίκτες του Ποτσετίνο θέλουν να εκμεταλλευτούν το μομέντουμ τους και η απόδοση της νίκης τους (2.07) είναι ελκυστική.

Συνεχίζουμε με La Liga και ένα παιχνίδι από το οποίο μπορεί να προκύψει η τρίτη ομάδα που θα υποβιβαστεί στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. Πιο συγκεκριμένα, Σεβίλλη και Κάντιθ αναμετριούνται στην Ανδαλουσία με την φιλοξενούμενη να μάχεται για την παραμονή της. Η Κάντιθ βρίσκεται στο -5 από την 17η Θέλτα και αναζητά τη νίκη απέναντι στην αδιάφορη βαθμολογικά Σεβίλλη.

Premier League: Ποντάρισμα στους φιλοξενούμενους

Θα επιλέξουμε το G/G στην αναμέτρηση σε απόδοση 1.88. Η Κάντιθ δεν έχει περιθώρια και θ' αναγκαστεί να παίξει επιθετικά από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ η Σεβίλλη στα τελευταία παιχνίδια της - ανεξαρτήτου αποτελέσματος - έχει σκοράρει. Πιστεύουμε πως αυτό το ματς θα... ξεκινήσει από 1-1.

Τελευταίο σημείο προέρχεται από τα γήπεδα της Γαλλίας, ειδικότερα από το ματς Ρεμς - Μαρσέιγ. Οι Μασσαλοί είναι διατεθειμένοι να παίξουν τα... ρέστα τους και να κυνηγήσουν την έξοδό τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις απέναντι στην αδιάφορη Ρεμς.

Μονόπλευρο το κίνητρο σε αυτό το ματς και με αυτό θα πάμε, επιλέγοντας τη νίκη της Μαρσέιγ σε απόδοση 2.07. Οι φιλοξενούμενη θα κινήσουν γη και ουρανό, ώστε να πάρουν το... τρίποντο και στην τελευταία αγωνιστική να έχουν το πάνω χέρι για το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο της Ligue 1. Από δύο σερί νίκες προέρχονται οι φιλοξενούμενοι, έξι ματς χωρίς νίκη μετράει η Ρεμς

Προγνωστικά στοιχήματος

Μπράιτον - Τσέλσι: 2 (απόδοση 2.07), 21:45 Σεβίλλη - Κάντιθ: Goal/Goal (απόδοση 1.88), 20:30 Ρεμς - Μαρσέιγ: 2 (απόδοση 2.07), 22:00
Keywords
Τυχαία Θέματα