Σάκκαρη: "Το πρώτο σετ μού έδωσε αυτοπεποίθηση, χαρούμενη που συνεχίζω"

Η Μαρία Σάκκαρη υπέταξε με 2-0 σετ την Καλίνινα και συνεχίζει στις "16" του Rome Masters. Η Ελληνίδα τενίστρια στις δηλώσεις της μετά το ματς ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η κατάκτηση του πρώτου σετ ήταν καθοριστική για να πάρει τη νίκη. Παράλληλα ευχαρίστησε τη μητέρα της με αφορμή τη γιορτή της μητέρας για τη στήριξη που της έχει παρέχει μαζί με τον πατέρα της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη

στο flash interview: "Ήταν ένα πολύ κλειστό πρώτο σετ. Δεν παίξαμε και οι δύο αρκετά καλά, πιέζαμε συνεχώς η μια την άλλη και ήταν σημαντικό για μένα που το πήρα, γιατί μου έδωσε αυτοπεοποίθηση για τη συνέχεια. Είμαι πολύ χαρούμενη με τον τρόπο που έπαιξε το δεύτερο σετ και φυσικά που συνεχίζω".

Για το ότι έχει υποστηρικτές στη Ρώμη, μιας και η Ελλάδα είναι κοντά στην Ιταλία: "Κατ' αρχάς να ευχηθώ χρόνια πολλά στις μητέρες. Είναι η μαμά μου στις εξέδρες. Σε όλο τον κόσμο οι μαμάδες ήταν σημαντικές για όλους. Υπήρξε αθλήτρια, είναι σημαντικό για μένα που έχω δύο σπουδαίες γονείς που βρίσκονται πάντα στο πλευρό μου. Ως προς το άλλο λένε "una faccia, una razza", δεν είναι τυχαίο αυτό. Περιμένω να σας δω αύριο".

Keywords
Τυχαία Θέματα