«ΑμεΑ: Τα πρώτα θύματα»

Περισσότερα από ένα εκατομμύριο άτομα με ειδικές ανάγκες βρίσκονται ανάμεσα στα πρώτα θύματα της μνημονιακής πολιτικής επισήμανε η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, η οποία άκουσε τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από την Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων και ο Ενιαίος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Αττικής-Νήσων.

Όπως είπε η κ. Παπαρήγα, «η ταξική πολιτική, η πολιτική της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο, δεν έχει ούτε ανθρωπιά, ούτε όρια, τα πάντα είναι

υπέρ του κέρδους με αποτέλεσμα ανάμεσα στα πρώτα και όχι τα τελευταία θύματα της μνημονιακής πολιτικής και της πολιτικής εξόδου από την κρίση υπέρ του κεφαλαίου να είναι το πάνω από ένα εκατομμύριο άτομα με ειδικές ανάγκες».

Ακόμη, ανέφερε ότι, «το ΚΚΕ αισθάνεται πλήρως την υποχρέωσή του για το ξεχωριστό αυτό μέτωπο πάλης αλλά και ταυτόχρονα να εμπνεύσουμε όλο τον λαό μέσα στα αιτήματα που έχει σε κάθε χώρο και σε κάθε κλάδο να μην παραλείπει να προβάλλει τις οξυμένες ανάγκες των ατόμων με κάποια μορφή αναπηρίας» και πρόσθεσε πως «η πλειοψηφία των ατόμων αυτών είναι και μπορεί να είναι χρήσιμα, μπορούν να ενταχθούν πλήρως στο κοινωνικό σύνολο και πάνω απ' όλα χρειάζονται δουλειά, εισόδημα και δωρεάν κοινωνική πολιτική».

Keywords
Τυχαία Θέματα