Ισόπαλος 3-3 με Μάλαγα ο Ολυμπιακός

Ισόπαλος 3-3 αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός με τη Μάλαγα σε φιλικό παιχνίδι που έδωσαν στο γήπεδο Καραϊσκάκη στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους.

Οι Πειραιώτες έδειξαν αρκετές αρετές στην επίθεση, όπου είχαν πολλές ευκαιρίες ια να βάλουν γκολ, αλλά είχαν και αρκετά κενά στην άμυνά τους.

Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0 που είχε δημιουργηθεί από το αυτογκόλ του Παπάζογλου

στο 3’ χάρις σε δύο τέρματα του Μήτρογλου (56’ και 67’) στην επιστροφή του στο Φάληρο και πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων στο 78’ με τον Μανωλά. Ωστόσο, στο 81’ ο Ελισέου μείωσε σε 3-2 και στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, ο Σέμπα σε κενή εστία έφερε το ματς στα ίσια (3-3).

Το φιλικό διεξήχθη στη μνήμη του Αλκέτα Παναγούλια. Για τον λόγο αυτό, πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρέδωσε τιμητική πλακέτα στην κόρη του εκλιπόντα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγιερι, Τοροσίδης (63' Μανωλάς), Χολέμπας (90+' Χολέμπας), Σιόβας, Παπάζογλου (74΄Μοδέστο), Φέισα (89' Καραγκούνης), Φετφατζίδης (46' Τζιμπούρ), Τάτος (46' Λυκογιάννης), Μήτρογλου (80' Πάντελιτς), Αμπντούν (80' Βλαχοδήμος), Μανιάτης (63' Ιμπαγάσα).

ΜΑΛΑΓΑ: Καμενί, Γουέλιγκντον, Ντεμικέλις (46' λ.τρ. Γκόμεζ), Καμάτσο, Τουλαλάν, Χουάνμι (64' Σέμπα Φερνάντες), Ντούντα (64' Χοακίν), Ελισεου, Ισκο (, Σαντσεθ, Μπουονανότε (85' Μοντρεάλ).

* Απίστευτες σκηνές γέλιου εξελίχθηκαν με το τέλος της φιλικής αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Μάλαγα (3-3) στο «Καραϊσκάκης», καθώς ένας έγχρωμος ημίγυμνος άντρας άρχισε να τρέχει στον αγωνιστικό χώρο. Χρειάστηκε το κυνηγητό τουλάχιστον 8 ανδρών σεκιούριτι για να πιάσουν και ενώ την ίδια στιγμή πήγαινε από το ένα δοκάρι στο άλλο και από την μία άκρη του γηπέδου στην άλλη!

Keywords
Τυχαία Θέματα