Διάσημο μοντέλο πίσω από «χρυσή» διαδικτυακή απάτη

Διάσημο μοντέλο αναζητείται από την Ελληνική Αστυνομία.

Η 29χρονη καλλονή κατάφερε μέσα σε διάστημα λίγων μηνών να εξαπατήσει αρκετούς ανυποψίαστους πολίτες και να τους αρπάξει περισσότερα από 500.000 ευρώ!

Η γυναίκα-δηλητήριο, που έχει διαπρέψει στον χώρο της μόδας και της τηλεόρασης, αποφάσισε να εγκαταλείψει την πασαρέλα και τις εμφανίσεις στα τηλεοπτικά πλατό και να γίνει μια businesswoman. Ο καιρός που οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες της στα περιοδικά προκαλούσαν αναστάτωση στον αντρικό πληθυσμό πέρασε ανεπιστρεπτί.

Η 29χρονη αιθέρια μελαχρινή ύπαρξη δημιούργησε στο Internet μια ιστοσελίδα, η οποία πρόσφερε στους επισκέπτες της προϊόντα σε πολύ χαμηλότερες τιμές απ' ό,τι προσφέρονταν στην αγορά. Οι τιμές ευκαιρίας όμως έκρυβαν μια καλοστημένη παγίδα...

Κατηγορείται από την Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για απάτες σε βάρος καταναλωτών καθώς ταυτοποιήθηκε ως διαχειρίστρια ιστοσελίδας πώλησης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, τις οποίες όμως ποτέ δεν παραλάμβανε ο πολίτης που είχε καταβάλει τα χρήματα που του ζητούνταν.

Σύμφωνα με την Espresso, η έρευνα των αστυνομικών ξεκίνησε τον περασμένο Ιούνιο, μετά από καταγγελίες πολιτών που έπεσαν θύματα της διαδικτυακής απάτης. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., οι πολίτες που μπήκαν στην ιστοσελίδα πώλησης ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών ανέφεραν στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πως ενώ παρήγγειλαν συγκεκριμένες συσκευές πληρώνοντας μάλιστα με τη μορφή εμβάσματος το αντίτιμο, δεν τις παρέλαβαν ποτέ.

Τουλάχιστον είκοσι δύο πολίτες που έκαναν συγκεκριμένες καταγγελίες στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος επεσήμαναν πως παρά τις απανωτές ενοχλήσεις τους με email στο box επικοινωνίας της εταιρείας που διαχειρίζεται την ιστοσελίδα, δεν έλαβαν ποτέ καμία απάντηση.

Ετσι λοιπόν ξεκίνησε η έρευνα της αστυνομίας, η οποία μάλιστα απέστειλε σχετικό έγγραφο στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, ώστε να λάβει και αυτή τα μέτρα της σε σχέση με τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Οι μεθοδικές έρευνες που πραγματοποίησε από τον περασμένο Ιούνιο η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος απεκάλυψαν πως διαχειριστής της ιστοσελίδας ήταν η μελαχρινή καλλονή, την οποία αναζήτησαν οι αστυνομικοί, ωστόσο τα ίχνη της γυναίκας-δηλητήριο είχαν χαθεί. Ετσι σχημάτισαν σε βάρος της δικογραφία όπου την κατηγορούν για απάτη μέσω Διαδικτύου.

Σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς των αστυνομικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τα χρήματα που κατάφεραν να βάλουν στην τσέπη τους η 29χρονη καλλονή και οι συνεργάτες της ξεπερνούν τα 300.000 ευρώ, ενώ από την εξέλιξη των ερευνών δεν αποκλείεται το ποσό αυτό να ξεπεράσει τα 500.000 ευρώ.

«Ψάρευαν» πελάτες με τρελές προσφορές

Η επίμαχη ιστοσελίδα διαδικτυακών πωλήσεων μέχρι και χθες το απόγευμα ήταν σε πλήρη λειτουργία και συνέχιζε να διαφημίζει ακριβές ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές σε τιμές-έκπληξη.

Συγκεκριμένα, μια τηλεόραση τελευταίας τεχνολογίας

Keywords
Τυχαία Θέματα