17 Κλωστές: Η νέα σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια έρχεται στο MEGA

09:41 14/5/2024 - Πηγή: TVNea


Την παραγωγή της Cosmote TV «17 Κλωστές» εξασφάλισε το Mega για τη νέα χρονιά βάζοντας έτσι στο πρόγραμμά του ένα πολύ δυνατό χαρτί με τη σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια.
Η σειρά είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Πάνου Δημάκη και σεναριακά φέρει την υπογραφή της Μιρέλλας Παπαοικονόμου.
Οι 17 Κλωστές είναι μία μίνι σειρά και πραγματεύεται ένα
από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα που έχουν γίνει ποτέ στην Ελλάδα το 1900 στα Κύθηρα. Για την ακρίβεια θεωρείται το πιο μαζικό έγκλημα που έγινε ποτέ στη χώρα μας.
Κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας είναι ο Αντώνης (Πάνος Βλάχος), ένας φιλήσυχος τσαγκάρης τον οποίο αγαπάνε όλοι μέχρι που τον συκοφαντούν αναίτια. Η κατακραυγή της τοπικής κοινωνίας είναι μεγάλη και τον αναγκάζει να φύγει και να κάνει μια νέα αρχή στον Πειραιά. Όμως η προσπάθειά του πέφτει στο κενό καθώς θα συμβούν ξανά τα ίδια. Ο μόνος δρόμος τώρα για αυτόν είναι η εκδίκηση.
Στη σειρά, εκτός από τον Πάνο Βλάχο, θα βρίσκεται ένα all star cast στο οποίο θα είναι ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Θράσος Σταθόπουλος, Μαρίνα Ψάλτη, Θοδωρής Κατσαφάδος, Αθηνά Τσιλύρα, Μάνος Βακούσης κ.α.Πηγή: tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα