ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Τι λέει ο ΑΝΤ1 για την νέα πρωινή εκπομπή

15:07 22/8/2011 - Πηγή: TVNea
 Για πρώτη φορά ο ΑΝΤ1 μιλάει καθαρά για την πρωινή εκπομπή
Πολλές είναι οι φήμες για την νέα  πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Μάλιστα πρόσφατα διαβάσαμε σε Κυριακάτικη εφημερίδα ότι η  πρωινή εκπομπή τελικά κόλλησε και ότι ο ΑΝΤ1 μάλλον θα επιστρέψει στο παλιό μοντέλο εκπομπής (2 εκπομπές η μια
7-10 και η άλλη 10-13). Το Tv nea επικοινώνησε με στέλεχος του ΑΝΤ1 όπου και για πρώτη φορά μίλησε ξεκάθαρα για την νέα εννιαία πρωινή εκπομπή  αλλά και για την ώρα στην οποία θα μεταδίδεται.
"Καμία σχέση ο αντ1 θα προχωρήσει σε μια  νέα ενημερωτική πρωινή ζώνη από τις 7 έως τις 12 το μεσημέρι με επικεφαλή τον Γιώργο Παπαδάκη, για το ποιοι θα είναι μαζί του τίποτα ακόμα δεν είναι οριστικό. Μετά τις 5 Σεπτεμβρίου θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις.
Αυτή η ζώνη θα είναι ακόμα μια καινοτομία του Αντ1 βασιζόμενη σε αντίστοιχες πρωινές ζώνες ξένων τηλεοπτικών δικτύων. Κανείς ακόμα δεν έχει μιλήσει για σκηνικά και αλλά πρόσωπα που θα είναι μαζί με τον Γιώργο Παπαδάκη άλλωστε την είδηση για τα σκηνικά πρώτη την έγραψε πριν 2 εβδομάδες η real news, τι κάνουν δηλαδή αυτοδιαψεύδονται;"
Keywords
Τυχαία Θέματα