Κατερίνα Στανίση: Εξομολόγηση ψυχής!

19:46 6/8/2011 - Πηγή: TVNea
Η Κατερίνα Στανίση, η μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια που ουκ ολίγες φορές έχει τραγουδήσει τον πόνο, τον έρωτα, την αγάπη, τον χωρισμό, έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στο περιοδικό ''People'' και έκανε μια εξομολόγηση ψυχής. 
Συγκεκριμένα μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον χώρο της, ώστε να είναι σήμερα η Κατερίνα Στανίση που ξέρουμε αλλά και για τις προσωπικές της σχέσεις, τον έρωτα, την οικογένεια. 
Η ζωή της δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα και αυτό την πονάει και σήμερα όσο το σκέφτεται. Εύκολα μπορεί να θυμάται τόσα πράγματα που την έκαναν να κλάψει.  «Έκλαψα πολύ όταν έχασα τον πατέρα και τον αδελφό μου. Έκλαψα όταν γυρνούσα από τη δουλειά μου απογοητευμένη, έκλαψα γιατί δεν με πλήρωναν, έκλαψα γιατί ήμουν φτωχή και δεν είχα δεύτερο φουστάνι να βάλω. Έκλαψα γιατί κλειδωνόμουν μέσα στην κρεβατοκάμαρα και δεν έβγαινα μήπως με βρουν και με δείρουν, έκλαψα για την ταπείνωση που μου προκάλεσαν. Έκλαψα γιατί με έκαναν σκουπίδι, έκλαψα γιατί έβγαινα να τραγουδήσω και καθόμουν πίσω πίσω στην ορχήστρα επειδή τα τακούνια μου ήταν σπασμένα».
Στην προσωπική-οικογενειακή ζωή της η Κατερίνα Στανίση είχε δυσκολίες επίσης καθώς σύμφωνα με την ίδια: «Οι σοβαρές σχέσεις που έκανα στην ζωή μου ήταν μόνο τρεις, αλλά μόνο μια φορά ερωτεύτηκα πραγματικά. Όλα τα άλλα ήταν «περιστατικά». Δεν είχαν πόνο και ταχυπαλμία». Δεν γνωρίζουμε αν εννοεί οτι είχε ερωτευθεί πραγματικά τον γιο της αείμνηστης Ρίτας Σακελλαρίου με τον οποίο ήταν παντρεμένη και δεν την ήθελε η πεθερά της καθόλου, ή αν αναφέρεται στην μακροχρόνια
σχέση της (8 χρονια μαζι) με τον πολύ νεότερο σε ηλικία Κύριακο Καραπαναγιωτίδη, με τον οποιο χώρισε πέρυσι. Το θέμα είναι οτι η τραγουδίστρια τα έδωσε όλα για τον έρωτα και δεν ξέρει αν αυτό το πλήρωνει. «Στη ζωή μου έδωσα μεγάλη βαρύτητα στον έρωτα. Δεν θα μπορούσα να τραγουδήσω όλα αυτά που λέω αν δεν αισθανόμουν το στίχο μέσα μου, αν δεν βίωνα αυτές τις ιστορίες αγάπης και πάθους....Οικογένεια με την ευρύτερη έννοια του όρου δεν έκανα».
Σήμερα είναι μόνη στα προσωπικά της και συνεχίζει την καριέρα της μακρυά απ τα πολλά φώτα δημοσιότητας διότι την ενδιαφέρει να προσφέρει στον κόσμο το καλό λαϊκό τραγούδι και οχι την ''φτωχή'' προσωπική ζωή της. 
Keywords
Αναζητήσεις
, κατερινα στανιση ο δεύτερος σύντροφος κυριάκος
Τυχαία Θέματα