Always και StrongMe συνεχίζουν να ενδυναμώνουν τα νεαρά κορίτσια

Η Always συνεργάζεται με τον οργανισμό Strong Me με σκοπό να αντιμετωπίσουν από κοινού το κοινωνικό στίγμα της περιόδου και να ενδυναμώσουν την αυτοπεποίθηση των νεαρών κοριτσιών. Στο πλαίσιο αυτό, οι δύο εταίροι πραγματοποιούν, μέχρι και τον Μάϊο, workshops σε τέσσερα Πανεπιστήμια, που θα καλύψουν γεωγραφικά την Ελλάδα.

Τα workshops, τα οποία θα μεταδοθούν και μέσω livestreaming, αποσκοπούν στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για το πώς τα άκαμπτα στερεότυπα για το φύλο καθορίζουν τις ζωές όλων και θα

καλύψουν θεματικές, όπως period shaming, ενδυνάμωση των κοριτσιών και τυχόν εμπόδια στο «φοιτητικό» περιβάλλον και στην υπόλοιπη καθημερινότητα.

Η Ασπασία Θεοφίλου, Ιδρύτρια του Strong Me, δήλωσε: «Αρχικά ο στόχος του Strong Me είναι να ξεκινά συζητήσεις για θέματα που δεν πρέπει να θεωρούνται ταμπού και ο λόγος για τον οποίο συνεργαζόμαστε με την Always καθώς μοιραζόμαστε κοινές αξίες. Η καμπάνια #StopPeriodShaming ας είναι η αφορμή που θα ενδυναμώσει τα νεαρά κορίτσια και θα τα εφοδιάσει με την πρέπουσα αυτοπεποίθηση».

Keywords
Τυχαία Θέματα