EMC και Salesforce ενώνουν τις δυνάμεις τους

Το πρώτο corporate μέλος της European Marketing Confederation (EMC) αποτελεί η Salesforce. Η EMC πιστεύει, όπως αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωσή της, στις άριστες σχέσεις με σημαντικές εταιρείες στον τομέα των δραστηριοτήτων των Ευρωπαίων marketers.

Για τον λόγο αυτόν, επιτρέπει σε έναν περιορισμένο αριθμό στρατηγικών συνεργατών της να καθίστανται corporate μέλη της, τα οποία έχουν καθήκον να υποστηρίζουν τους στόχους της EMC.

Επιπλέον, τα corporate μέλη έχουν την αρμοδιότητα να ενθαρρύνουν τη συνεχή επιμόρφωση των marketers, την έγκαιρη ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις στο επάγγελμά τους και την υποστήριξη προς τη Συνομοσπονδία στην προσπάθειά της να ενισχύει την αξιοπιστία του κλάδου με κύρος και ακεραιότητα.

Για την EMC, η Salesforce αποτελεί τον ιδανικό στρατηγικό συνεργάτη, καθώς ενδυναμώνει εταιρείες κάθε μεγέθους και industry να συνδέονται με τους πελάτες τους μέσα από τη δύναμη των data, AI, CRM και της εμπιστοσύνης, με τους marketers ανά την υφήλιο να βασίζονται στο marketing software της για να βελτιστοποιήσουν κάθε στάδιο του funnel τους και να χτίσουν μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα