Tο Calzedonia Group μετονομάζεται σε Oniverse

Ο όμιλος Calzedonia Group, μια εταιρεία που ιδρύθηκε από τον Sandro Veronesi το 1986, αλλάζει την επωνυμία της σε Oniverse. Ο όμιλος με έδρα τη Βερόνα περιλαμβάνει πλέον τις μάρκες Calzedonia, Intimissimi, Intimissimi

Uomo, Tezenis, Falconeri, Signorvino, Atelier Emé, Antonio Marras και, μετά την εξαγορά της Cantiere del Pardo, Grand Soleil, Pardo και Van Dutch.

Όπως επισημαίνει η εταιρεία, όντας μια διεθνώς επιτυχημένη επιχείρηση, με ολοένα και μεγαλύτερη διαφοροποιημένη προσφορά προϊόντων που κυμαίνονται από τη μόδα έως το luxury, η μετονομασία αποτελεί ένα ουσιαστικό βήμα για την περαιτέρω επέκταση των δυνατοτήτων του ομίλου.

Το Oniverse είναι η εκδοχή του ομίλου της αγγλικής λέξης «Universe» και αντιπροσωπεύει το σύμπαν του ομίλου, που αποτελείται από τα εμπορικά σήματα, τους ανθρώπους και τις αξίες του.

Και είναι επίσης ο αναγραμματισμός του Veronesi, το επώνυμο του ιδρυτή του ομίλου. Όλοι οι εργαζόμενοι συμμετείχαν στη δημιουργική διαδικασία εύρεσης νέου ονόματος, μέσω εσωτερικού διαγωνισμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα