Χορηγός τίτλου η ΔΕΗ στα BITE Awards 2024

Τον πιο σημαντικό ετήσιο θεσμό επιβράβευσης της τεχνολογικής καινοτομίας στην Ελλάδα, τα BITE Awards, στηρίζει και φέτος ως χορηγός τίτλου η ΔΕΗ. Τα ΔΕΗ BITE Awards, διοργανώνονται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και του ΣΕΠΕ και θα αναδείξουν, για 13η συνεχή χρόνια,

τα κορυφαία έργα ψηφιακού μετασχηματισμού σε όλους τους κλάδους για το 2024.

Μέχρι σήμερα, στο πλαίσιο των βραβείων, έχουν συνολικά υποβληθεί προς αξιολόγηση 2.130 έργα από 315 εταιρείες όλων των κλάδων, ενώ η τελετή Α\απονομής των βραβείων θα διεξαχθεί φέτος στις 17 Σεπτεμβρίου. Οι ενότητες βράβευσης περιλαμβάνουν: βραβεία σε επιχειρήσεις όλων των κλάδων για τη βέλτιστη αξιοποίηση των ICTs, βραβεία για έργα Ψηφιακού Μετασχηματισμού, βραβεία για έργα e-Government και βραβεία για βέλτιστες πρακτικές των εταιρειών-προμηθευτών ΤΠΕ.

Οι κορυφαίες διακρίσεις της χρονιάς που προκύπτουν από το σύνολο των βραβείων που θα αποσπάσει μια εταιρεία είναι: Digitalized Company of the year, ICT Company of the year, Software Company of the year και ICT Consultant of the year. Η επιτροπή αξιολόγησης συγκεντρώνει κορυφαία στελέχη της αγοράς, CEOs των πιο σημαντικών εταιρειών ΤΠΕ, CIOs μεγάλων εταιρειών και ακαδημαϊκούς. Περισσότερα στο www.businessitawards.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα