Ελλα-Δικά Μας και σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης συνεργάζονται ξανά

Η πρωτοβουλία Ελλα-Δικά Μας με σκοπό την προώθηση του Σήματός της στο κοινό της Κρήτης, συνεργάζεται με τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης από τις 31 Μαΐου μέχρι τις 20 Ιουνίου. Με κεντρικό μήνυμα της ενέργειας «Το ‘ψαξες;», οι καταναλωτές σε Ηράκλειο, Χανιά,

Ρέθυμνο, Άγιο Νικόλαο, Ιεράπετρα και Σητεία μπορατάούν κ τη διάρκεια των αγορών τους να αναζητήσουν το σήμα «Ελλα-Δικά Μας» στις συσκευασίες των προϊόντων των εταιρειών-Μελών και να ενημερωθούν για την εμπορική προσφορά σε επιλεγμένα προϊόντα και για την Κοινότητα.

Στην ενέργεια συμμετέχουν οι: Agrino, Ζυμαρικά Ήλιος, Kyknos, Βιολάντα, Endless EC, Αυγά Βλαχάκη, Χρυσά Αυγά, Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, Septona, 3αλφα, Coffee Island.

Η ενέργεια πλαισιώνεται και από οθόνες σε ορισμένα καταστήματα, όπου υπάρχει προβολή βίντεο με τα μηνύματα της Πρωτοβουλίας. Επιπλέον, φιλοξενείται διαγωνισμός με 20 τυχερούς μέσω του Facebook της αλυσίδας μέχρι τις 20 Ιουνίου. Η συνεργασία υποστηρίζεται σε επιλεγμένα καταστήματα Χαλκιαδάκης σε συγκεκριμένες ημέρες, από συνεργάτες-προωθήτριες.

Keywords
Τυχαία Θέματα