Επιτυχημένο το πρόγραμμα συνδιαφήμισης, δηλώνουν οι ΕΟΤ και Sky Express

Με εντυπωσιακά, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, αποτελέσματα ολοκληρώθηκε το ετήσιο πρόγραμμα συνδιαφήμισης του Eλληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της Sky Express, οι οποίες συνεργάστηκαν για να αναδείξουν την Ελλάδα ως τον απόλυτο τουριστικό προορισμό.

Το κοινό διαφημιστικό πρόγραμμα προέβλεπε διαφημιστική προβολή της χώρας συνεχόμενα για 12 μήνες με έξι καμπάνιες, οι οποίες απλώθηκαν σε online

και offline μέσα, «δημιουργώντας ένα σύγχρονο media mix, το οποίο αξιοποίησε όλα τα νέα εργαλεία αλλά και τα τελευταία trends της διαφήμισης».

Ενδεικτικά, τον χειμώνα του 2023, οι πέντε κύριες αγορές στόχος -Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, Βέλγιο και Μεγάλη Βρετανία- σημείωσαν αύξηση σε YoY βάση 74%, ενώ, το καλοκαίρι του 2023, το ποσοστό ετήσιας αύξησης της ζήτησης από τις συγκεκριμένες αγορές άγγιξε το 73% YoY.

Επιπλέον, περισσότερα από 20 εκατ. τουρίστες-καταναλωτές παρακολούθησαν τις διαφημιστικές εκστρατείες της Sky Express στην Ευρώπη. «Διαθέτοντας το μεγαλύτερο δίκτυο προορισμών σε όλη την Ελλάδα, για εμάς αποτελεί όχι μόνο επιβεβλημένη, αλλά και αναμφισβήτητη πρακτική η προβολή της χώρας μας σε όλη τη διάρκεια του έτους», σημείωσε ο Γεράσιμος Σκαλτσάς, Chief Commercial Officer της Sky Express.

Keywords
Τυχαία Θέματα