Η Generation Y επίσημος εκπρόσωπος του 2ου Balkan eCommerce Summit

Για 2η συνεχόμενη χρονιά, η Generation Y αναλαμβάνει τη συνδιοργάνωση του Balkan eCommerce Summit, ως ο επίσημος εκπρόσωπός του στην ελληνική και κυπριακή αγορά. Στο πλαίσιο αυτό, προσκαλεί επιχειρήσεις και ιδιώτες που είτε ως εκθέτες είτε ως επισκέπτες θα δώσουν το «παρών» στις 4 και 5 Απριλίου στη Σόφια της Βουλγαρίας, ανάμεσα σε 2.000+ συμμετέχοντες, 150+ συμμετέχοντες με περίπτερα και 20+ ομιλητές.

Το μεγαλύτερο event των Βαλκανίων για το e-commerce και την επιχειρηματικότητα συγκεντρώνει επιχειρήσεις του κλάδου από 14+ βαλκανικές χώρες και οι διεθνείς συμμετέχοντες

θα έχουν τη δυνατότητα να δικτυωθούν αναφορικά με εμπορικές ευκαιρίες που θα δώσουν το έναυσμα για την επέκτασή τους σε βαλκανικές αγορές.

Επιπρόσθετα, θα ενημερωθούν για όλες τις high technology λύσεις για το ηλεκτρονικό εμπόριο, το μέλλον των διεθνών αγορών, καθώς και εγχώριες και διεθνείς λύσεις εφοδιαστικής αλυσίδας και marketing για το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αναστάσιος Σπανίδης, Πρόεδρος του ομίλου επιχειρήσεων GPA και Ιδρυτής της Generation Y, καθώς και η Χρύσα Φακή, Head of Business Development της Generation Y, θα συμμετέχουν στη διοργάνωση ως ομιλητές.

Keywords
Τυχαία Θέματα