Η Sephora με νέο President & CEO

Στον Guillaume Motte ανέθεσε η εταιρεία καλλυντικών Sephora τη θέση του Προέδρου και CEO, στο πλαίσιο της διεθνούς επέκτασής της. Ο Guillaume Motte αναλαμβάνει τα νέα καθήκοντά του μετά από μετακίνηση από τη μητρική εταιρεία LVMH’s Fashion

Group, όπου διατελούσε Deputy Chief Executive υπό τον Πρόεδρο και CEO Sidney Toledano από τον Μάιο του 2021.

Πρόκειται για ένα είδος… επιστροφής στα πάτρια εδάφη για τον G. Motte, καθώς ο πρώτος του ρόλος στην LVMH, τον οποίο ανέλαβε το 2018, ήταν Πρόεδρος και CEO της Sephora για τις αγορές της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής, όπου παρέμεινε για τρία χρόνια. Πριν μεταβεί στο LVMH’s Fashion Group, υπήρξε CEO του γαλλικού menswear retailer Celio, ενώ προηγουμένως διετέλεσε Chief Executive στη lifestyle retail εταιρεία AI Tayer Trends με έδρα το Ντουμπάι και Managing Director στη retail αλυσίδα Fnac, μέλος τότε του ομίλου PPR (νυν Kering).

Ο Motte αντικαθιστά τον Chris de Lapuente, ο οποίος κατείχε τον ρόλο αυτό από τον περασμένο Ιούνιο και την αναπάντεχη αποχώρηση του πρώην CEO Martin Brok. «Έχω τη χαρά να υποδέχομαι τον Guillaume πίσω στη Sephora. Η εμπειρία του των τελευταίων δύο ετών στο LVMH Fashion Group, στο πλευρό του Sidney Toledano, επέκτεινε την εμπειρία του στο prestige brand building και εμβάθυνε τις υφιστάμενες δεξιότητές του στο retail και το business σε διεθνές επίπεδο», δήλωσε σε LinkedIn post του ο Chris de Lapuente.

(Πηγή: Vogue Business)

Keywords
Τυχαία Θέματα