Η Volton στο πλευρό του Συλλόγου «Αμυμώνη»

Η Volton, μέσω της δράσης ΕΚΕ, «Φωτίζουμε ό,τι αξίζει», ενίσχυσε την «Αμυμώνη», τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες, με μια σειρά δωρεών.

Συγκεκριμένα, προχώρησε σε δωρεά ηλεκτρικών συσκευών υψηλής ενεργειακής κλάσης Α+++ προς τη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Λίλιαν Βουδούρη» και το Κέντρο Ημέρας «Ίριδα», με στόχο την αντικατάσταση παλαιών ενεργοβόρων συσκευών, επισκέφθηκε το «Κέντρο Ημέρας Ίριδα», προσφέροντας δώρα και χαρίζοντας χαμόγελα σε

ωφελούμενους και φροντιστές ενώ θα προσφέρει το πασχαλινό τραπέζι στους ενοίκους και τους φροντιστές της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Λίλιαν Βουδούρη».

Η Marketing Communications Director της Volton, Κατερίνα Γκίνη, δήλωσε σχετικά: «Στη Volton, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, τοποθετούμε τις ανάγκες της κοινωνίας στο επίκεντρο και επιδιώκουμε μέσα από κάθε μας δραστηριότητα να ενισχύουμε φορείς και οργανισμούς που στηρίζουν τους συνανθρώπους μας. Στόχος μας είναι να αναπτύσσουμε σταθερά καινοτόμες πρωτοβουλίες και να ανταποκρινόμαστε με συνέπεια στις ανάγκες των συμπολιτών μας, προσφέροντας χαρά και ελπίδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα