«Μια μπάλα για κάθε παιδί» από το Giant Heart της Novibet και τον Κώστα Τσιμίκα

Μια νέα ενέργεια, με τίτλο «Μία μπάλα για κάθε παιδί», υλοποιούν το πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς Giant Heart της Novibet σε συνεργασία με τον πρεσβευτή του προγράμματος, ποδοσφαιριστή, Κώστα Τσιμίκα. Μέσα από τη δράση, θα δωριστούν συλλεκτικές, υπογεγραμμένες ποδοσφαιρικές μπάλες από το brand «ΚΤ21» του ποδοσφαιριστή,

σε ακαδημίες ποδοσφαίρου και οργανισμούς που στηρίζουν οικογένειες και παιδιά σε όλα την Ελλάδα.

Η δράση ξεκίνησε φέτος το Πάσχα με δύο επισκέψεις, κατά τις οποίες μοιράστηκαν οι πρώτες ποδοσφαιρικές μπάλες «ΚΤ21» στα παιδιά του «Χατζηπατέρειου» Κέντρου Αποκατάστασης & Στήριξης Παιδιού (ΚΑΣΠ) και τους αθλητές Κ-7 και Κ-9 της ποδοσφαιρικής ακαδημίας «Άμιλλα Περιστερίου» και πρόκειται να συνεχιστεί με νέες επισκέψεις και δωρεές το προσεχές διάστημα.

«Στόχος μας με αυτή την πρωτοβουλία, είναι να καταφέρουμε να κάνουμε τα παιδιά να αγαπήσουν τον αθλητισμό, την κίνηση και το παιχνίδι και να τα ενθαρρύνουμε να ασχοληθούν περισσότερο με το άθλημα που τους αρέσει. Ακόμα περισσότερο όμως, τους παρέχουμε μία πρώτη έμπνευση να αναπτύξουν το ταλέντο τους», σημείωσε ο Ιωάννης Κορκός, Senior CSR & Communications Officer της Novibet.

Keywords
Τυχαία Θέματα