Νέο διοικητικό οργανόγραμμα στην Endless EC

Το νέο διοικητικό της οργανόγραμμα παρουσίασε η Endless EC. Στόχος της νέας ευέλικτης διοικητικής ομάδας είναι να υπηρετήσει με τον βέλτιστο τρόπο τις ανάγκες που διαμορφώνει η επικαιροποιημένη στρατηγική ανάπτυξής της. Η νέα οργανωτική δομή σχηματίσθηκε με γνώμονα τις εταιρικές ανάγκες όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί την τελευταία τριετία και αναμένεται να εξελιχθούν στο εξής.

Έμφαση δόθηκε στην αξιοποίηση της

υφιστάμενης εμπειρίας στελεχών της εταιρείας, σε συνδυασμό με στοχευμένες νέες προσθήκες στην ομάδα. Η πενταμελής top management ομάδα που θα αναφέρεται απευθείας στον Διευθύνοντα Σύμβουλο Γιώργο Τρακάκη, αποτελείται από τους: Βάλσα Γουρδουβέλη – Finance Director, Εύη Οικονόμου – Commercial Director, Νίκο Κουσκουλή – HR Manager, Χρήστο Τρακάκη – Manufacturing Operations Director και Στέφανο Μαζάρωφ – Supply Chain Director.

«Η νέα οργανωτική δομή έρχεται να ανανεώσει τις μέχρι τώρα εσωτερικές μας διαδικασίες και να απελευθερώσει τις δυνατότητες που τα 250 και πλέον μέλη της οικογένειας της Endless έχουμε», σημείωσε ο Γιώργος Τρακάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα