Προς αναζήτηση creative agency η Lucid Motors

Σε αναζήτηση agency βρίσκεται η Lucid Motors για τη δημιουργία global καμπάνιας για το νέο της SUV Gravity. Ο Vice President of Marketing της Lucid, Andrea Soriani, αποκάλυψε το RFP κατά τη διάρκεια συνέντευξης σε έκθεση αυτοκινήτου, στο Λος Άντζελες. Ωστόσο, αρνήθηκε να πει σε ποιο στάδιο βρίσκεται

η διαδικασία επιλογής.

Η πολυτελής μάρκα, η οποία παρουσίασε το Lucid Gravity SUV στις 16 Νοεμβρίου, χειριζόταν τα διαφημιστικά θέματα εσωτερικά, αλλά έχει αναπτυχθεί σε σημείο που απαιτείται εξωτερική βοήθεια, λέει ο Soriani. «Μόλις αρχίσαμε να σκεφτόμαστε το media πλάνο και τη δημιουργική καμπάνια.

Η Lucid δεν είχε ποτέ ένα creative ή media agency – κάναμε τα πάντα εσωτερικά με την designing ομάδα μας, αλλά τώρα είμαστε απασχολημένοι με τον σχεδιασμό περισσότερων προϊόντων, οπότε κάνω προτάσεις σε μερικά agencies για μια παγκόσμια καμπάνια. Χρειαζόμαστε ένα πολύ συνεπές μήνυμα».

Προσέθεσε, επίσης, πως πιστεύει στη χρήση ολόκληρου του media mix και πρόσφατα ξεκίνησε μια print καμπάνια για να διαδώσει ότι η εταιρεία είναι αμερικανική και όχι κινεζική. Η εταιρεία λάνσαρε και ένα νέο website, την περασμένη εβδομάδα, από την Code and Theory για να «συνοδεύσει» την κυκλοφορία του Gravity.

(Πηγή: MediaPost)

Keywords
Τυχαία Θέματα