Στον «αέρα» η πρώτη καμπάνια της νέας συνεργασίας Solid Havas – Avin

Πριν από λίγες μέρες, βγήκε στον «αέρα» η νέα ταινία της Avin, του ομίλου Motor Oil, με την «υπογραφή» της Solid Havas. Πρόκειται για μία ταινία που είναι εμπνευσμένη από οδηγούς στις καθημερινές μετακινήσεις τους.

Η μεγάλη εμπειρία της Avin στα καύσιμα, την κάνει να γνωρίζει σε βάθος ότι όταν βρίσκεται κανείς πίσω από ένα τιμόνι έχει ή αποκτά πολλούς ρόλους και

ιδιότητες. Κάποιες φορές γίνεται «εξερευνητής», «πιλότος», «καπετάνιος» ακόμη και «σούπερ ήρωας». Όλοι αυτοί οι ρόλοι επηρεάζουν τις καθημερινές του μετακινήσεις, αλλά και τις ανάγκες του σχετικά με το καύσιμο που επιλέγει.

Γι’ αυτούς τους λόγους η Solid Havas μαζί με τη Feelme Films, έγιναν συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι και δημιούργησαν τη νέα ταινία για τα νέα Action καύσιμα της Avin, αναγνωρίζοντας ότι οδηγός σημαίνει πολλά περισσότερα. «Όποιος οδηγός κι αν είσαι, όποια διαδρομή κι αν κάνεις, τα νέα Action καύσιμα από την Avin είναι εδώ για να καλύψουν τις ανάγκες των οδηγών που είναι πάντα σε Action», σύμφωνα με το concept της καμπάνιας.

Keywords
Τυχαία Θέματα