Συνεργασία Roi Mat με Leadfit Global

Μια νέα συνεργασία ξεκίνησε για την RoiMat 360 Growth Marketing, με την εταιρεία Leadfit Global. Η συνεργασία αυτή ενισχύει τη θέση της RoiMat στον τομέα του digital marketing, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για αύξηση του τζίρου και της κερδοφορίας επιχειρήσεων εντός και εκτός Ελλάδας.

Η Leadfit Global είναι μία διεθνής εταιρεία

με γραφεία σε Λονδίνο και Σόφια και παρέχει υπηρεσίες Leadership Τransformation σε εταιρείες και οργανισμούς που θέλουν να βελτιώσουν την απόδοση παραγωγικότητας ή/και την οργανωσιακή τους κουλτούρα. Σήμερα, διαθέτει μία ομάδα από στελέχη με πολυετή εμπειρία από διάφορους τομείς σε θέματα Leadership Transformation και δραστηριοποιείται σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες.

Η RoiMat 360 Growth Marketing, με ταχεία και σταθερή ανάπτυξη από το 2021, αποτελεί σημείο αναφοράς στην ανάπτυξη επιχειρήσεων μέσω του digital marketing τόσο στην ελληνική όσο και στη διεθνή αγορά. Mέχρι και σήμερα, η RoiMat 360 Growth Marketing, μέλος του ομίλου GPA ecostystem of companies, έχει βοηθήσει μικρό – μεσαίες επιχειρήσεις να αυξήσουν τον τζίρο και την κερδοφορία τους μέσα από στρατηγικές και τακτικές που φέρουν θετικά αποτελέσματα.

Η RoiMat 360 Growth Marketing αυτή τη στιγμή εξυπηρετεί ένα μεικτό πελατολόγιο ελληνικών και διεθνών επιχειρήσεων, αναπτύσσοντάς τες μέσω ενεργειών digital & physical marketing στην ελληνική ή διεθνή αγορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα