Το Papaki χορηγός στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής

Το Papaki στηρίζει, όπως αναφέρει, έμπρακτα την τεχνολογική καινοτομία και συμμετέχει ως πλατινένιος χορηγός στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής (Minoan Robotsports Competition Global Olympiad) που ξεκίνησε στο Ηράκλειο Κρήτης και ολοκληρώνεται σήμερα Δευτέρα 29/4.

Στην εκδήλωση, όπου συμμετέχουν

3.500 διαγωνιζόμενοι από 36 χώρες, το Papaki βρίσκεται με την ομάδα του, για να συνομιλήσει με επισκέπτες για το συναρπαστικό ψηφιακό μέλλον, ενώ θα βραβεύσει τους νικητές που θα προκύψουν από τις 57 συμμετοχές στο διαγωνιστικό κομμάτι σκοποβολής Shooting by Papaki.

Εκπρόσωπος του Papaki απήυθυνε χαιρετισμό στην ημερίδα «Γυναικεία Επιχειρηματικότητα και νέες τεχνολογίες στην ενδοχώρα», ενώ ενδιαφέρον παρουσίασε και η συνάντηση με το δημοφιλέστερο ανθρωποειδές ρομπότ στον κόσμο Sophia που συνομίλησε με μικρούς και μεγάλους. «Είναι μια διοργάνωση που δεν μπορεί παρά να συναρπάσει τον κάθε θεατή.

Νέοι άνθρωποι από όλον τον κόσμο χρησιμοποιούν τις εφαρμογές της ρομποτικής με δημιουργικό τρόπο, αναπτύσσοντας δεξιότητες πολύτιμες για το μέλλον και καλλιεργώντας την ομαδικότητα. Αγαπάμε και υπηρετούμε την τεχνολογία σε κάθε της δημιουργική έκφανση και είναι τιμή μας να συμβάλλουμε με τον τρόπο μας σε όλη αυτή την εντυπωσιακή προσπάθεια», δήλωσε ο Commercial Director του ομίλου Enartia part of team.blue, Nίκος Στουιλούδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα