HP Virtual Application Networks

Η HP προσφέρει λύσεις Virtual Application Networks (VAN) για την αυτοματοποιημένη ανάπτυξη και παροχή εφαρμογών cloud.


Η HP παρουσιάζει μια νέα τεχνολογία που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να οργανώσουν καλύτερα και με βάση συγκεκριμένες πολιτικές τις εφαρμογές, τα δίκτυα και τους χρήστες. Η πρωτοποριακή αυτή τεχνολογία εξαλείφει την ανάγκη για χειροκίνητες και χρονοβόρες ρυθμίσεις, επιτρέποντας την ταχεία υλοποίηση εφαρμογών, σε cloud

περιβάλλοντα, μέσα σε μερικά λεπτά.


Η HP συνεργάζεται με την F5 Networks, κορυφαία εταιρεία στον τομέα λύσεων για την ανάπτυξη και την παροχή εφαρμογών σε δίκτυα, ώστε να προσφέρουν από κοινού τις πρώτες λύσεις στην αγορά, που ενοποιούν τις διαδικασίες ρύθμισης των cloud-based εφαρμογών και του δικτύου. Οι νέες λύσεις προσφέρουν ενιαία και διαφανή διαχείριση μέσω της πλατφόρμας HP Intelligent Management Center και επιτρέπουν στους πελάτες να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις για ταχύτητα και ευελιξία του cloud computing.


Οι νέες λύσεις βασίζονται στην ενοποίηση του τεχνολογικού χαρτοφυλακίου HP Virtual Application Networks, το οποίο εικονικοποιεί τα δίκτυα και αυτοματοποιεί τις διαδικασίες ρύθμισης τους, σε συνδυασμό με την λύση Application Delivery Networking (ADΝ) της F5, η οποία εκτελεί τις αντίστοιχες λειτουργίες στο επίπεδο των εφαρμογών.


Για την υλοποίηση και την παροχή εφαρμογών σε ένα τυπικό data center εκτιμάται οτι χρειάζονται έως και μήνες χειροκίνητης ρύθμισης για κάθε συσκευή ξεχωριστά, σε διάφορα επίπεδα της υποδομής του δικτύου. Αντίστοιχα, απαιτούνται εβδομάδες για να πραγματοποιηθούν οι λεπτομερείς ρυθμίσεις των εφαρμογών, όπως π.χ. η σύνδεση των προφίλ των χρηστών με τις εφαρμογές μέσω εταιρικών ή προσωπικών συσκευών των εργαζομένων. Σε ένα τυπικό data center μπορεί να απαιτούνται πάνω από 250.000 εντολές για την υλοποίηση των δικτύων και περισσότερες από 100.000 ρυθμίσεις εφαρμογών, οι οποίες εκτελούνται μέσω χειροκίνητων διαδικασιών. Όλα τα παραπάνω απαιτούν χρόνο, ενώ υπάρχει αυξημένη πιθανότητα σφαλμάτων.


Καθώς ενισχύεται η υιοθέτηση του cloud computing, όπως και άλλων δυναμικών υπολογιστικών μοντέλων και περιβαλλόντων, οι χειροκίνητες διαδικασίες ρύθμισης του δικτύου και των εφαρμογών γίνονται γρήγορα παρωχημένες.


«Η πληροφορική οφείλει να ακολουθεί την ταχύτητα με την οποία καλούνται να δρουν οι επιχειρήσεις, αλλά οι παλιές πρακτικές ρύθμισης εφαρμογών, δικτύων και προφίλ χρηστών εμποδίζουν την επίτευξη της απαραίτητης ευελιξίας», δήλωσε η Bethany Mayer, Senior Vice President and General Manager, Networking της HP. «Με την τεχνολογία HP Virtual Application Networks και τη συνεργασία μας με την F5, οι πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα να εικονικοποιήσουν και να αυτοματοποιήσουν ολόκληρη τη διαδικασία των ρυθμίσεων – από το επίπεδο της εφαρμογής, έως το επίπεδο του δικτύου και του χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα