Απολαύστε τον τελικό του ευρωπαϊκού μουσικού διαγωνισμού με την LG OLED B4 & Soundbar S70TY

Οι φαν του κορυφαίου ευρωπαϊκού μουσικού διαγωνισμού σε όλον τον κόσμο έχουν λάβει θέσεις και περιμένουν με ανυπομονησία τον τελικό για να μάθουν ποιο τραγούδι θα κατακτήσει φέτος την κορυφή.

Η LG Electronics επαναπροσδιορίζει την οπτικοακουστική εμπειρία για τους θεατές, συνδυάζοντας την απαράμιλλη οπτική ποιότητα της LG OLED B4 με την καθηλωτική ηχητική εμπειρία του LG Soundbar S70TY, ώστε να πραγματοποιήσουν ένα μαγευτικό μουσικό ταξίδι.

Με την

επαναστατική τεχνολογία οθόνης της LG OLED B4, οι θεατές θα απολαύσουν ζωντανά χρώματα, απόλυτο μαύρο και εκπληκτική αντίθεση, που θα ζωντανέψει τα acts και θα τα προβάλλει με απαράμιλλη καθαρότητα και λεπτομέρεια.

Το κορυφαίο στον κόσμο, μοναδικά σχεδιασμένο alpha chipset της OLED θα αναβαθμίσει την εμπειρία θέασης του μουσικού διαγωνισμού και όχι μόνο. Ο επεξεργαστής alpha 8 AI επαναπροσδιορίζει την OLED με βελτιώσεις όπως 1,5x ταχύτερη απόδοση AI, 2,3x βελτιωμένα γραφικά, 1,8x ταχύτητα επεξεργασίας, που προσθέτουν με μετασχηματιστικές, αλλά και ρεαλιστικές λεπτομέρειες. 

Η LG OLED B4 δημιουργεί ένα μαγικό αποτέλεσμα χωρίς όρια, με απεριόριστη αντίθεση και εικόνες που ζωντανεύουν ξεκάθαρα στα σημεία όπου οι πιο σκοτεινές σκιές και τα πιο έντονα φώτα συνδυάζονται. Έχει 100% χρωματική πιστότητα διατηρώντας τις σκιές χωρίς παραμόρφωση και ένταση χρώματος 100% που ενισχύει τις πλούσιες αποχρώσεις, προβάλλοντας τις σκηνές που λάμπουν με ρεαλιστικά χρώματα. 

Στην LG OLED B4 το ΑΙ ενισχύεται περισσότερο από ποτέ τόσο στην εικόνα όσο και στον ήχο. Η νέα τηλεόραση διαθέτει AI Picture Pro για εκπληκτικό ρεαλισμό, AI Super Upscaling για τη σωστή ρύθμιση της ανάλυσης της εικόνας ενώ το AI Noise Reduction και το AI Super Resolution βελτιώνουν ρεαλιστικά τις σκηνές. 

Το AI Sound Pro εξασφαλίζει ότι ο ήχος εκτινάσσεται στον χώρο σας, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε μια εκπληκτική καθηλωτική εμπειρία. Με το εικονικό ηχοσύστημα 9.1.2 surround ακούτε κάθε λεπτομέρεια του ηχητικού τοπίου, ενώ το AI Acoustic Tuning ανιχνεύει τη διάταξη του δωματίου και το σημείο που κάθεται ο χρήστης για να δημιουργήσει έναν θόλο ήχου γύρω του, ιδανικά συντονισμένο στη μοναδική ακουστική του δωματίου.

Ο ήχος είναι εντυπωσιακός και γεμίζει τον χώρο και οι βελτιώσεις του επεξεργαστή AI δίνουν ένα Dynamic Sound Booster γεμάτο ισχύ.

Το Adaptive Sound Control εξισορροπεί τον ήχο σύμφωνα με το είδος σε πραγματικό χρόνο για πλούσια ευκρίνεια για να αποδίδει ήχο που ταιριάζει με ό,τι παρακολουθεί ο χρήστης. 

Επιπλέον, με τη βοήθεια του Dolby Atmos®, ο χρήστης περιβάλλεται από μαγικά ηχητικά τοπία, ακούγοντας τα πάντα με απαράμιλλη διαύγεια, περίπλοκες λεπτομέρειες και χωρικό βάθος. 

Αλλά η εμπειρία δεν σταματά εκεί. Η LG OLED B4 σε συνδυασμό με το LG soundbar S70TY εξασφαλίζει ότι κάθε νότα, κάθε ρυθμός και κάθε φωνή θα αντηχεί με πλούτο και βάθος. Από ισχυρά μπάσα μέχρι κρυστάλλινα υψηλά, αυτό το soundbar προσφέρει μια ηχητική εμπειρία που ξεπερνά τα παραδοσιακά συστήματα οικιακής ψυχαγωγίας, βάζοντας τους θεατές στην καρδιά της μουσικής όπως ποτέ άλλοτε.

Με το κεντρικό κανάλι up-firing, ο ήχος του LG soundbar S70TY μοιάζει να έρχεται από τη μέση της LG TV, προσφέροντας μια ρεαλιστική εμπειρία που βάζει τον χρήστη στο επίκεντρο. Ο χωρικός ήχος τριπλού επιπέδου προσθέτει ένα εικονικό επίπεδο για τη δημιουργία ηχητικού θόλου και εικονικού επιπέδου. 

Το soundbar προσφέρει τον απόλυτο ήχο κάνοντας τον χρήστη να νιώθει ότι συμμετέχει σε πραγματικά ηχητικά τοπία Dolby Atmos® και DTS:X, από ένα ηχοσύστημα surround 400 W 3.1.1ch και ένα subwoofer, ενώ μετατρέπει τον βασικό ήχο 2 καναλιών σε ήχο πολλαπλών καναλιών για βαθύ ήχο που γεμίζει τον χώρο.

Με την LG OLED B4 και το LG soundbar S70TY, οι θεατές μπορούν να περιμένουν μια πραγματικά καθηλωτική και αξέχαστη εμπειρία που αποτυπώνει τη μαγεία αυτού του μουσικού γεγονότος. Η LG, μέσω των καινοτόμων προϊόντων της, σας προσκαλεί να γιορτάσετε τη μουσική, την ενότητα και τη δημιουργικότητα και να πραγματοποιήσετε ένα αξέχαστο οπτικοακουστικό ταξίδι που θα αιχμαλωτίσει τις αισθήσεις και θα εμπνεύσει την ψυχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα