Η Canon παρουσιάζει το PowerShot GOLF, το πρώτο της τηλέμετρο λέιζερ με κάμερα

Με τους κρύους μήνες να αποτελούν πλέον παρελθόν, οι ενθουσιώδεις παίκτες του γκολφ ετοιμάζονται να ξεκινήσουν το παιχνίδι στα αγαπημένα τους γήπεδα.

Πάνω στην ώρα, η Canon Europe ανακοινώνει σήμερα το PowerShot GOLF – ένα ευέλικτο και προηγμένο τηλέμετρο λέιζερ με λειτουργία κάμερας για παίκτες γκολφ, το οποίο είναι σχεδιασμένο ώστε να βοηθήσει όλους τους παίκτες, από ερασιτέχνες έως επαγγελματίες, να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους. 

Το νέο προϊόν σηματοδοτεί την πρώτη είσοδο της Canon στον κόσμο των αξεσουάρ για γκολφ, συνδυάζοντας προηγμένες δυνατότητες μέτρησης αποστάσεων με τεχνολογία οπτικής απεικόνισης για μέγιστο όφελος. Το PowerShot GOLF έχει μέγεθος τσέπης και παρέχει γρήγορες και ακριβείς μετρήσεις απόστασης οπουδήποτε στο γήπεδο. Επιπλέον, επιτρέπει στους παίκτες του γκολφ να τεκμηριώνουν τον γύρο τους με την εύχρηστη κάμερα που ενσωματώνει.

Γρήγορη και ακριβής μέτρηση κάθε φορά

Το PowerShot GOLF προσφέρει ακριβείς μετρήσεις ταχύτατα. Το λέιζερ υψηλής ακρίβειας και η λειτουργία κλειδώματος στη σημαία στοχεύουν στο πλησιέστερο αντικείμενο όταν εντοπίζονται πολλά θέματα.

Με εξαιρετικά μικρό μέγεθος και οπτικά στοιχεία που παρέχουν κρυστάλλινη και φωτεινή εικόνα, αλλά και χάρη στην οπτική μεγέθυνση 6x και τη δυνατότητα πρόσθετης ψηφιακής μεγέθυνσης, οι παίκτες μπορούν να αξιολογήσουν οπτικά το γήπεδο με μεγαλύτερη λεπτομέρεια, έχοντας στα χέρια τους το ιδανικό εργαλείο για να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους σε νέα και γνωστά γήπεδα.

Χρησιμοποιώντας την ψηφιακή μεγέθυνση 12x, οι παίκτες μπορούν να δουν πιο προσεκτικά τις σημαίες, τα green, τις αμμοπαγίδες και άλλα σημαντικά εμπόδια, αποκτώντας ολοκληρωμένη εικόνα του γηπέδου. Αυτό τους βοηθά να διαμορφώνουν στρατηγικές για τη λήψη καλύτερων αποφάσεων ως προς τα μπαστούνια που θα χρησιμοποιήσουν.

Πανίσχυρο, αλλά με μέγεθος τσέπης

Το PowerShot GOLF είναι ελαφρύ και μικρό, ενώ μπορεί να χωρέσει σε οποιαδήποτε τσέπη για εύκολη μεταφορά μεταξύ των χτυπημάτων. Ακόμη καλύτερα, είναι ανθεκτικό στο νερό, με στεγανοποίηση επιπέδου IPX4, για χρήση τις βροχερές ημέρες.

Ως ένα από τα ελαφρύτερα τηλέμετρα στην αγορά, είναι κατάλληλο για κάθε παιχνίδι γκολφ. Διαθέτει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία μεγάλης διάρκειας και μπορεί να φορτιστεί εύκολα οπουδήποτε μέσω της θύρας USB-C.

Επιλέξτε το σωστό μπαστούνι

Το PowerShot GOLF παρέχει ακριβείς και αξιόπιστες μετρήσεις απόστασης στους παίκτες, επιτρέποντάς τους να κατανοήσουν εις βάθος το γήπεδο και να επιλέξουν το τέλειο μπαστούνι για κάθε χτύπημα. Διαθέτει επίσης δυνατότητα συνυπολογισμού της διαφοράς υψομέτρου για την εύρεση της απόστασης, όταν χρησιμοποιείται η προαιρετική κατάσταση Κλίσης.

Η κατάσταση Κλίσης λαμβάνει υπόψη τις αλλαγές του υψομέτρου, παρέχοντας πιο ολοκληρωμένη εικόνα του γηπέδου. Υπολογίζει αποστάσεις «plays like», παρέχοντας κρίσιμα δεδομένα για την τεκμηριωμένη επιλογή μπαστουνιού με αυτοπεποίθηση. 

Καταγραφή και βελτίωση των επιδόσεων

Οι παίκτες μπορούν να τραβήξουν φωτογραφίες και βίντεο από συγκεκριμένες τρύπες, με υπέρθεση των πληροφοριών απόστασης στο γήπεδο γκολφ. Αυτό το χαρακτηριστικό τούς επιτρέπει να δημιουργήσουν ένα προσωπικό σημειωματάριο για το γήπεδο, περιλαμβάνοντας ακόμη και φωνητικές σημειώσεις για την καταγραφή μιας ανάλυσης για κάθε χτύπημα. 

Σε περίπτωση διαφωνιών ή ερωτήσεων σχετικά με τη συμμόρφωση με τους κανόνες, οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την κάμερα για να τεκμηριώσουν το χτύπημά τους, τη θέση της μπάλας τους ή τυχόν εμπόδια στην πορεία τους. Αυτά τα οπτικά πειστήρια μπορούν να συμβάλλουν στην επίλυση των διαφωνιών και στην ακεραιότητα του παιχνιδιού.

Η ενσωματωμένη κάμερα είναι ιδανική για τη λήψη φωτογραφιών και βίντεο, τέλεια για την τεκμηρίωση αξέχαστων στιγμών, αλλά και χρήσιμη για να απαθανατίσετε ένα εκπληκτικό παιχνίδι, για εκπαιδευτικούς σκοπούς, για να καταγράφετε την πρόοδό σας ή ακόμη και για να δημοσιεύσετε ένα νικηφόρο χτύπημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κορυφαία οπτικά στοιχεία

Τα οπτικά στοιχεία υψηλής ποιότητας του προϊόντος, το φωτεινό ηλεκτρονικό σκόπευτρο και η τεχνολογία Σταθεροποιητή εικόνας εξασφαλίζουν σταθερή, καθαρή και λεπτομερή εικόνα του γηπέδου γκολφ.

Αυτή η σταθερότητα μπορεί να συμβάλλει σε πιο ακριβείς μετρήσεις απόστασης, ειδικά όταν προσπαθείτε να εντοπίσετε μακρινούς στόχους, όπως σημαίες ή εμπόδια.

Συμμόρφωση με τους κανόνες

Με τη σεζόν των τουρνουά να πλησιάζει, το PowerShot GOLF έχει εγκριθεί ως σύμφωνο με τους επίσημους κανόνες του γκολφ. Οι παίκτες μπορούν εύκολα να συμμορφωθούν με τους κανονισμούς των τουρνουά χάρη στη δυνατότητα απενεργοποίησης της κατάστασης Κλίσης, η οποία υποδεικνύεται με ένα μπλε φως που αναβοσβήνει, καθησυχάζοντας τους άλλους παίκτες ότι ο χρήστης παίζει δίκαια.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το τηλέμετρο λέιζερ με λειτουργία κάμερας Canon PowerShot GOLF επισκεφθείτε τη διεύθυνση:

https://www.canon.gr/golf-rangefinders/powershot-golf-rangefinder/ 

Keywords
Τυχαία Θέματα