Η Xsolla εγκαινιάζει ηλεκτρονικό κατάστημα για mobile games

Η Xsolla συνεχίζει να δημιουργεί περισσότερες ευκαιρίες εσόδων για τους προγραμματιστές παιχνιδιών για κινητά.

Με βάση τις πρόσφατες αλλαγές στους κανόνες της Apple για το App Store, οι προγραμματιστές μπορούν πλέον να συλλέγουν στοιχεία επικοινωνίας των παικτών και να χρησιμοποιούν αυτές τις πληροφορίες για να επικοινωνήσουν με τους συγκεκριμένους παίκτες προκειμένου να διαχειριστούν πληρωμές εκτός των in-app αγορών.

Το Xsolla Web

Shop έχει δημιουργηθεί ακριβώς για αυτόν τον σκοπό και δίνει τη δυνατότητα στους προγραμματιστές παιχνιδιών για κινητά να σχεδιάσουν ένα κατάστημα στον δικό τους ιστότοπο. Χρησιμοποιώντας το Web Shop, οι παίκτες μπορούν να αγοράσουν αντικείμενα εντός παιχνιδιού, εικονικά νομίσματα και συνδρομές, να ανανεώσουν τους λογαριασμούς τους και πολλά άλλα, όλα με μόνο 5% ανά συναλλαγή. Πρόκειται για μια λύση που διασφαλίζει τεράστια λειτουργική εξοικονόμηση σε σχέση με τις παραδοσιακές επιλογές πληρωμής εντός εφαρμογής και διατηρεί περισσότερα έσοδα στην τσέπη του προγραμματιστή. Επιπλέον, το Xsolla Web Shop είναι ένα κατάστημα λευκής ετικέτας στον αποκλειστικό επώνυμο ιστότοπο ενός προγραμματιστή που δέχεται περισσότερες από 700 επιλογές τοπικής πληρωμής. Αυτό διευκολύνει τους παίκτες να πραγματοποιήσουν τις  αγορές τους επιλέγοντας απευθείας τον τρόπο πληρωμής που επιθυμούν. Δεν υπάρχει σύστημα πυραμίδας εδώ: Oι παίκτες παραμένουν με τον προγραμματιστή.

Το Web Shop δεν απαιτεί περίπλοκη κωδικοποίηση back-end ή εκτεταμένη εργασία σχεδιασμού κι έτσι οι προγραμματιστές μπορούν να ξεκινήσουν αμέσως. Τα απλά βήματα ενσωμάτωσης περιγράφονται στο τελευταίο blog post της Xsolla. Μόλις ένα διαδικτυακό κατάστημα είναι live, οι προγραμματιστές μπορούν να ενημερώσουν τους παίκτες επικοινωνώντας μαζί τους με διάφορα μέσα – όπως email, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενημερωτικά δελτία, διακομιστές Discord και άλλα –  για την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν αγορές στο διαδίκτυο. Δείτε μια επίδειξη του Web Shop εδώ.

«Η Xsolla προσδοκούσε αυτή τη δυναμική εξέλιξη νωρίτερα φέτος, όταν λανσάραμε πολλά προϊόντα που χρησιμοποιούνται ενεργά από μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες παιχνιδιών παγκοσμίως», δήλωσε ο Chris Hewish, Πρόεδρος της Xsolla. «Έχουμε συνδυάσει αυτά τα προϊόντα και τις γνώσεις σε μια κομψή λύση καινοτομίας, που ονομάζεται Xsolla Web Shop for Mobile Games και έχει σχεδιαστεί για να αυξήσει τα έσοδα των προγραμματιστών και να τους βοηθήσει να δημιουργήσουν στενότερες σχέσεις με τους παίκτες τους».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Xsolla Web Shop, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://xsolla.pro/web-shop. H Xsolla παρέχει επίσης ένα δωρεάν ebook με περισσότερες λεπτομέρειες, διαθέσιμο εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα