Παρακολουθήστε τα «μεγάλα» παιχνίδια σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ μέσα από τις LG QNED

Ο τελικός της μεγάλης διοργάνωσης μπάσκετ είναι ένα από τα πολυαναμενόμενα γεγονότα φέτος, με τις καλύτερες ομάδες από όλη την Ευρώπη να συναντιούνται για να αγωνιστούν για τη νίκη, ενώ και στο ποδόσφαιρο η αγωνία για τον ευρωπαϊκό τελικό έχει κορυφωθεί.

Οι φίλοι των αθλημάτων πρόκειται να ζήσουν μια μνημειώδη εμπειρία θέασης, χάρη στην τεχνολογία αιχμής της τηλεόρασης LG QNED. Με υπερσύγχρονα χαρακτηριστικά και τις μεγάλες ίντσες, οι LG QNED91 & LG QNED86 υπόσχονται να ανεβάσουν τον ενθουσιασμό του τελικού αγώνα στα ύψη, βυθίζοντας τους φιλάθλους σε κάθε συναρπαστική

στιγμή. 

Oι τηλεοράσεις LG QNED προσφέρουν εκπληκτική καθαρότητα, καθηλωτική εικόνα και χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία QNED, η απαράμιλλη ποιότητα εικόνας, με ζωντανά χρώματα, βαθύ μαύρο και εκπληκτική αντίθεση είναι γεγονός. Σε συνδυασμό με τις μεγάλες ίντσες, οι θεατές θα νιώθουν σαν να είναι μέρος της δράσης, βιώνοντας κάθε κάρφωμα, μπλοκ και τρίποντο σαν να βρίσκονται ακριβώς στο γήπεδο στο Βερολίνο. 

Οι τηλεοράσεις LG QNED91 & 86 διαθέτουν επεξεργαστή alpha 8 AI 4K που βελτιστοποιεί αυτόματα την ποιότητα ήχου και εικόνας και εξασφαλίζει τις τέλειες ρυθμίσεις σε κάθε περιεχόμενο.  

Με το AI Picture Pro οι χρήστες θα αισθανθούν αυθεντικό ρεαλισμό σε κάθε καρέ ενώ το AI προσφέρει υψηλή ευκρίνεια και χρώματα, κάνοντας κάθε σκηνή ένα αριστούργημα. Το AI Super Upscaling χρησιμοποιεί αλγορίθμους βαθιάς μάθησης για να βελτιώσει το περιεχόμενο σε πραγματικό χρόνο, ώστε όλα όσα βλέπουν οι χρήστες να δείχνουν εντυπωσιακά καθαρά.

Οι LG QNED εκτός από την εντυπωσιακή εικόνα, προσφέρουν ρεαλιστικό ήχο με το σύστημα εικονικού ήχου surround 9.1.2  που γεμίζει τον χώρο με πλούσιο ήχο ποιότητας σκηνικού ήχου. Χάρη στο Dynamic Sound Boost, οι βελτιώσεις του επεξεργαστή AI θα δώσουν μια δυναμική ενίσχυση γεμάτη ισχύ ενώ, το Adaptive Sound Control εξισορροπεί τον ήχο σύμφωνα με το είδος σε πραγματικό χρόνο για πλούσια ευκρίνεια.

Η LG QNED91T αποτελεί τη νέα γενιά συνδυασμένης δύναμης των τεχνολογιών Quantum Dot και NanoCell MiniLED και προσφέρει μια εμπειρία εξωπραγματικών χρωμάτων και μια πλήρως βελτιστοποιημένη εικόνα και ήχο. Με το Precision Dimming οι σκηνές γίνονται εξαιρετικά ευκρινείς και με απόλυτη λεπτομέρεια. Διαθέτει Dolby Atmos®, Dolby Vision™ και FILMMAKER Mode™ και μεγιστοποιεί την απόλαυση του κινηματογραφικού περιεχομένου. 

Πρόκειται για εξαιρετικά μεγάλες τηλεοράσεις που προσφέρουν την απόλυτη καθηλωτική εμπειρία χάρη στην ψυχαγωγία πραγματικής κλίμακας που προβάλλει οποιοδήποτε περιεχόμενό σε μια εξαιρετικά μεγάλη οθόνη για απαράμιλλη ευκρίνεια και κλίμακα για παρακολούθηση, παιχνίδι ή γυμναστική.

Εκτός από την ασυναγώνιστη ποιότητα εικόνας, οι τηλεοράσεις LG QNED91 & LG QNED86 προσφέρουν μια σειρά από έξυπνες λειτουργίες, επιτρέποντας στους θεατές να έχουν εύκολη πρόσβαση στις αγαπημένες τους υπηρεσίες streaming, να παρακολουθούν τα σημαντικότερα στιγμιότυπα και ακόμη και να αλληλεπιδρούν με το παιχνίδι σε πραγματικό χρόνο μέσω προηγμένων επιλογών συνδεσιμότητας.

Μην χάσετε την απόλυτη εμπειρία θέασης των τελικών των μεγάλων διοργανώσεων ποδοσφαίρου και μπάσκετ αναβαθμίζοντας την τηλεόρασή σας σε μια LG QNED TV και παρακολουθήστε να ζωντανεύει όπως ποτέ άλλοτε και με εκπληκτική λεπτομέρεια, κάθε πάσα, σουτ και πανηγυρισμός.

Keywords
Τυχαία Θέματα