iPhone 5 και 4S ξεπέρασαν ξεχωριστά το καθένα σε πωλήσεις το Galaxy S3

Έκθεση της Strategy Analytics τοποθετεί τα iPhone 5 και iPhone 4S στις δύο πρώτες θέσεις των smartphones με τις μεγαλύτερες πωλήσεις* για πρώτη φορά σε παγκόσμια κλίμακα! Συγκεκριμένα, το iPhone 5 ολοκλήρωσε το τέταρτο τρίμηνο του 2012

με 27.4 εκατομμύρια πωλήσεις (σε προσέγγιση) καταλαμβάνοντας το 12.6 τοις εκατό όλων των smartphones που κυκλοφόρησαν σε ολόκληρο τον κόσμο με το iPhone 4S να ακολουθεί με 17.4 εκατομμύρια πωλήσεις και το 8 τοις εκατό της αγοράς.

Στην τρίτη θέση; το Galaxy S3 που παρά τα εκατομμύρια της Samsung σε διαφημίσεις και marketing συγκέντρωσε το 7.1 τοις εκατό της αγοράς με 15.4 εκατομμύρια πωλήσεις!

* η έκθεση αναφέρεται σε αποστολές προϊόντων και όχι σε πωλήσεις αλλά δεδομένης της δημοτικότητας των συγκεκριμένων smartphones μπορούμε με ασφάλεια να υποθέσουμε ταυτίζονται χωρίς να υπάρχει αλλοίωση της πραγματικότητας.

[via Strategy Analytics]

iPhone 5 και 4S ξεπέρασαν ξεχωριστά το καθένα σε πωλήσεις το Galaxy S3

Σχετικά άρθρα:

Η Apple για πρώτη φορά στο Νο. 1 σε πωλήσεις κινητών τηλεφώνων στις ΗΠΑΤο iPhone καταλαμβάνει για πρώτη φορά το Νο. 1 στην παγκόσμια χρήση Internet εκθρονίζοντας τη NokiaΟι χρήστες iPhone 5 καταναλώνουν τα περισσότερα δεδομένα στην Ευρώπη
Keywords
Τυχαία Θέματα