Η ΓΗΠΕΛ είναι… μακέτο;

Να προχωρήσουν άμεσα στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ κατά 15 εκ ευρώ αποφάσισαν τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης τον Παναθηναϊκό. Τα 9 από αυτά είναι άμεσα απαιτητά, καθώς θα πρέπει να καταβληθούν ως τις 31 Μαρτίου, ώστε να μπορέσει η ομάδα να πάρει την ....
άδεια συμμετοχής από την ΟΥΕΦΑ.

Τα υπόλοιπα, πρότεινε ο Ανδρέας Βγενόπουλος να δοθούν στους παίκτες έναντι των οφειλομένων, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η
ανταπόκριση που υπάρχει για την ώρα είναι υποτονική με τους Βγενόπουλο, Πολέμη, Αλαφούζο να έχουν εκφράσει την διάθεση να καλύψουν το ποσοστό τους για τα χρήματα αυτά, αλλά από εκεί και πέρα καμία διαβεβαίωση.

Στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι είτε έτσι είτε αλλιώς θα συγκεντρωθούν τουλάχιστον τα 9 εκ ευρώ που είναι υποχρεωτικό να συγκεντρωθούν ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα με την ΟΥΕΦΑ.

Τα προβλήματα ξεκινούν από εκεί και πέρα, καθώς ο Ανδρέας Βγενόπουλος και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν φαίνεται διατεθειμένοι να ασχοληθούν σοβαρά με τα προβλήματα της ΠΑΕ και την «επόμενη ημέρα» του συλλόγου. Αναλώνονται σε «επικοινωνιακά πυροτεχνήματα» με τη ΓΗΠΕΛ, την οποία χρησιμοποιούν και οι δυο προκειμένου να αποφύγουν να απαντήσουν στο καίριο ερώτημα. «Το προτίθενται να κάνουν από το καλοκαίρι και μετά για τις τύχες της ΠΑΕ».

Με την ΑΜΚ κατά 15 εκ ευρώ οι «πράσινοι» ουσιαστικά αγοράζουν χρόνο έως το καλοκαίρι και αποφεύγουν την… άτακτη χρεωκοπία από την επιτροπή αδειοδότησης της ΟΥΕΦΑ.

Από εκεί και πέρα όμως κανείς τους δεν ενδιαφέρεται για το μέλλον και όλοι αρέσκονται σε… προειδοποιητικές βολές και τακτικισμούς είτε με την τιμή πώλησης της μετοχής, είτε με το γήπεδο στο Βοτανικό, με κάθε λογής άσχετο θέμα εκτός από το φλέγον. Ποιος θα βάλει τα χρήματα…

Και μια και ο λόγος για το Βοτανικό και τη ΓΗΠΕΛ. Τόσα χρήματα, τόσες υποσχέσεις, φωτογραφίες, χειραψίες, για ένα… μακέτο;

http://www.statesmen.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα