Chelsea Handler: «Τον θέλω μέσα μου» – Ξετρελαμένη με τον Robert De Niro η γνωστή κωμικός, απίστευτες ατάκες (photos/video)

Τον τρελό έρωτά της για τον διάσημο ηθοποιό, Ρόμπερτ Ντε Νίρο (Robert De Niro), εξομολογήθηκε η κωμικός, Τσέλσι Χάντλερ (Chelsea Handler), στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον (Jimmy Fallon).

«Με ελκύει πολύ σεξουαλικά ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Δεν θα προσποιηθώ ότι δεν συμβαίνει», είπε αρχικά η Χάντλερ.

Η 49χρονη κωμικός και ο 80χρονος ηθοποιός εμφανίστηκαν στο επεισόδιο της Τρίτης «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon».

.@chelseahandler is here to talk her Las Vegas

residency Chelsea at The Chelsea and her Little Bitch Stand Up Tour! #FallonTonight pic.twitter.com/BrpnC6Tbwd

— The Tonight Show (@FallonTonight) May 15, 2024

Robert De Niro makes his 10th Tonight Show appearance to talk the Tribeca Film Festival and his new movie Ezra! #FallonTonight pic.twitter.com/ZOhbBdy5It

— The Tonight Show (@FallonTonight) May 15, 2024

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Χάντλερ παραδέχτηκε ότι ήταν πολύ ντροπαλή για να πλησιάσει τον Ντε Νίρο στα παρασκήνια της εκπομπής.

«Δεν μπορούσα να τον πλησιάσω στα παρασκήνια, γιατί η κοπέλα του είναι μαζί του πίσω και δεν θέλω να πιστεύει ότι κάνω κίνηση – αλλά θέλω να κάνω κίνηση», είπε η Χάντλερ.

«Έχω μια προτίμηση στους μεγαλύτερους άντρες», εξήγησε στη συνέχεια η κωμικός. «Πάντα βγαίνω με άντρες μεγαλύτερης ηλικίας. Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσω. Αλλά νιώθω σεξουαλική έλξη για τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Πάντα ένιωθα. Και θα τον ήθελα μέσα μου».

Οι ατάκες της Χάντλερ προκάλεσαν τον ενθουσιασμό του κοινού, αλλά και την αμηχανία του Τζίμι Φάλον, ο οποίος στη συνέχεια προχώρησε βιαστικά σε άλλο θέμα.

Διαβάστε επίσης:

Αθηνά Οικονομάκου: Πρώτες δηλώσεις μετά τον χωρισμό – «Η ζωή συνεχίζεται» (Video)

Τζένη Μπαλατσινού: Οι σπάνιες φωτογραφίες με τον Βασίλη Κικίλια για τα γενέθλιά του (Video/Photos)

Λιάγκας για Μαρίνα Σάττι: «Μήπως την τάπα να τη βάλει στο στόμα της» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Chelsea Handler, Τον, – Ξετρελαμένη, Robert De Niro,Chelsea Handler, ton, – xetrelameni, Robert De Niro