Corriere della Sera: Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έκοψε την καρδιά ενός ελαφιού και την έδωσε στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έκοψε την καρδιά ενός ελαφιού και την πρόσφερε στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, δήλωσε ένας από τους στενούς συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας σε συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Corriere della Sera την Κυριακή.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το 2013 όταν ο Ρώσος πρόεδρος πήγε τον Μπερλουσκόνι σε ένα ταξίδι για κυνήγι ενώ οι δυο τους έκαναν διακοπές μαζί σε μια από τις ντάτσες του, δήλωσε ο Fabrizio Cicchitto, πρώην γερουσιαστής από το κόμμα Forza Italia του

Μπερλουσκόνι.

«Ο Βλαντιμίρ μου έδειξε τη βίαιη φύση που δεν φανταζόμουν ότι υπήρχε μέσα σε έναν τόσο ευγενικό και λογικό άνθρωπο», θυμάται ο Cicchitto να του είπε ο Μπερλουσκόνι μετά την επιστροφή του από τη Ρωσία.

Και οι δύο άνδρες δήλωναν ότι ήταν πολύ καλοί φίλοι, με τον Μπερλουσκόνι να υπερασπίζεται τον Πούτιν ακόμη και μετά την εισβολή του στην Ουκρανία και τον Ρώσο πρόεδρο να περιγράφει τον μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης ως «αληθινό φίλο» όταν πέθανε τον περασμένο Ιούνιο.

Σύμφωνα με τον Cicchitto, ο Μπερλουσκόνι αποδέχτηκε την πρόταση του Πούτιν να πάει για κυνήγι παρόλο που δεν είχε αγγίξει ποτέ τουφέκι στη ζωή του. Μόλις έφτασαν στο δάσος, ο Ρώσος πρόεδρος έδωσε στους Μπερλουσκόνι ένα τουφέκι και περπάτησαν μαζί στο χιόνι.

Όταν ο Πούτιν εντόπισε δύο ελάφια, προέτρεψε τον Μπερλουσκόνι να βάλει στόχο. «Αυτό είναι δικό σου. Πυροβόλησε», είπε ο Πούτιν στον Μπερλουσκόνι, είπε ο Cicchitto. Όταν ο Ιταλός αρνήθηκε, ο Πούτιν πυροβόλησε και τα δύο ελάφια και του έριξε μια ικανοποιημένη ματιά.

Στη συνέχεια ο Πούτιν κατέβηκε την πλαγιά κρατώντας ένα μαχαίρι. Κράτησε ένα ελάφι κι έβγαλε την καρδιά του. Έπειτα έβαλε έναν άνδρα από το περιβάλλον του να δώσει στον Μπερλουσκόνι έναν ξύλινο δίσκο στον οποίο τοποθέτησε το κομμάτι κρέατος που αιμορραγούσε, λέγοντας ότι θα ήταν ένα εξαιρετικό γεύμα.

Στη συνέχεια ο Μπερλουσκόνι κρύφτηκε πίσω από ένα δέντρο γιατί είχε αηδιάσει από το θέαμα.

Ο πρώην πρωθυπουργός πάντως υπερασπίστηκε τον φίλο του. «Ίσως είναι απλώς έθιμο ενός κυνηγού», θυμάται ο Cicchitto να λέει.

Διαβάστε επίσης:

Γερμανία: 17χρονος παραδόθηκε στην αστυνομία για την επίθεση σε Σοσιαλδημοκράτη ευρωβουλευτή

Τζο Μπάιντεν: Ευχές στις ορθόδοξες χριστιανικές κοινότητες σε όλο τον κόσμο

Ισραήλ: Έκλεισε το σημείο διέλευσης ανθρωπιστικής βοήθειας προς τη Γάζα που χτυπήθηκε από ρουκέτες – Ανάληψη ευθύνης από τη Χαμάς

Keywords
Τυχαία Θέματα