Αναπάντεχες συναντήσεις: Όταν η Αυγέρη έπεσε πάνω σε Σακελλαρίδη και Πέρκα

Τα έχουν αυτά οι περιοδείες οι προεκλογικές. Τις αναπάντεχες, αρχικά αμήχανες συνήθως, συναντήσεις παλαιών συντρόφων. Ο λόγος για το συναπάντημα (όχι κακό, ούτε στραβό πρέπει να πω) της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ με εκείνη της Νέας Αριστεράς στην… άκρη της χώρας, στην Πτολεμαΐδα!

Στην πρώτη ομάδα επικεφαλής ήταν η υποψήφια ευρωβουλευτής Δώρα Αυγέρη, στη δεύτερη ο επίσης υποψήφιος ευρωβουλευτής Γαβριήλ Σακελλαρίδης και η βουλευτής Πέτη Πέρκα.

Συμμετείχαν στις αμφότερες

τις ομάδες τοπικά στελέχη, όπως ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κοντός, που υποδέχθηκε στην περιοχή την κυρία Αυγέρη.

Και τα δύο γκρουπ είχαν πάει να συναντήσουν τη δημοτική αρχή της πόλης – προηγήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ η ΝΕΑΡ περίμενε τη σειρά της απέναντι από το δημαρχείο.

Μόλις αντίκρισε η μία ομάδα την άλλη υπήρξε ένας αιφνιδιασμός και ένα μούδιασμα, αλλά γρήγορα ο όποιος πάγος έσπασε κυρίως με πρωτοβουλία της Αυγέρη και του Σακκελαρίδη, ο οποίος έκανε την κίνηση να πλησιάσει τους παλιούς συντρόφους του με την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει χιούμορ, χαρακτηρίζοντας το δρόμο που τους χώριζε ως… «πράσινη γραμμή».

Όσο κι αν η πολιτική σύγκρουση είναι έντονη, οι παλιές παρέες και οι διαχρονικοί αγώνες δεν ξεχνιούνται…

Διαβάστε επίσης

Περιοδείες με τροχόσπιτο ετοιμάζει ο Κασσελάκης

Δραματικό έλλειμμα εμπιστοσύνης στη Δικαιοσύνη

Έφτασε η ώρα που η ΝΔ αποθεώνει… Αλέξη Τσίπρα για τη συμφωνία των Πρεσπών!

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αναπάντεχες, Όταν, Αυγέρη, Σακελλαρίδη, Πέρκα,anapanteches, otan, avgeri, sakellaridi, perka