Απόφαση CAS: Παραμένει ο μηδενισμός του Ολυμπιακού στο ντέρμπι, αλλά παίρνει πίσω τον έναν βαθμό – «Φωτιά» στη βαθμολογία της Super League

Τον ένα βαθμό που του είχε αφαιρεθεί στο ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Παναθηναϊκό πήρε πίσω ο Ολυμπιακός μετά την απόφαση του CAS, με τον μηδενισμό των «ερυθρόλευκων» ωστόσο να παραμένει.

Ο Ολυμπιακός είχε προσφύγει στο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο για την απόφαση να χάσει το ματς με 0-3 από τον Παναθηναϊκό και να του αφαιρεθεί και ένας βαθμός, δίνοντας επίσης και δύο ματς κεκλεισμένων των θυρών με πρόστιμο 38.000 ευρώ.

Η απόφαση του CAS αναμενόταν αυτή τη βδομάδα και όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Πέμπτης (29/2), ο μηδενισμός του Ολυμπιακού

παρέμεινε, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» πήραν πίσω τον έναν βαθμό που τους είχε αφαιρεθεί.

Έτσι λοιπόν έχουμε νέα δεδομένα στη βαθμολογία της Super League, καθώς ο Ολυμπιακός από τους 53 βαθμούς θα πάει στους 54.

Κάτι που σημαίνει πως η διαφορά της ομάδας του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ από ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό μειώνεται, χωρίς να αλλάζει η βαθμολογική της θέση.

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες ανεβαίνουν στους 54 βαθμούς, έχοντας τέσσερις λιγότερους από την κορυφή, όπου είναι η Ένωση, τρεις λιγότερους από τους Θεσσαλονικείς και μόλις έναν από το «τριφύλλι».

Αναλυτικά η βαθμολογία:

1. ΑΕΚ 58 (57-22)
2. ΠΑΟΚ 57 (64-21)
3. Παναθηναϊκός 55 (60-19)
4. Ολυμπιακός 54 (55-24)

Διαβάστε επίσης:

Eυρωμπάσκετ 2025: Η Εθνική νίκησε 74-72 στην Ολλανδία και συνεχίζει αήττητη στα προκριματικά

Κατάρ: Σεΐχης σε έξαλλη κατάσταση διέκοψε τον αγώνα επειδή δόθηκε πέναλτι κατά της ομάδας του (Video)

Πογκμπά: Σοκ για τον ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους – Τετραετής αποκλεισμός λόγω ντόπινγκ

Keywords
Τυχαία Θέματα