Μπέος: «Προσωπικά θέλω να πάρει ο Παναθηναϊκός το Κύπελλο!»

Ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρθηκε στο ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη που έκρινε τον πρωταθλητή Ελλάδας, ενώ παράλληλα εξέφρασε την επιθυμία του να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας ο Παναθηναϊκός

σε νεότερή του συνέντευξη.

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε στον Metropolis 95.5 για όλα όσα απασχολούν τον χώρο του ποδοσφαίρου τις τελευταίες ώρες.

Αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα που κατέκτησε ο ΠΑΟΚ, στο παιχνίδι που έκρινε τον τίτλο με τον Άρη, ενώ τόνισε ότι θέλει ο Παναθηναϊκός να κατακτήσει το Κύπελλο κόντρα στον Άρη στο Πανθεσσαλικό.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στον οργανισμό που λέγεται ΠΑΟΚ που πήρε άξια το πρωτάθλημα και με πολύ νταηλίκι, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά. Το πήρε δίκαια. Άξια. Είχα στεναχωρηθεί από την απώλεια του ΠΑΟΚ με την Λαμία. Από εκείνα τα χρόνια βίωνα τις αδικίες. Ήμουν απέναντι στην ΑΕΚ. Τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Στην πορεία εξελίχθηκε και ο ΠΑΟΚ».

Επαφή με τον Σαββίδη κάνατε;

«Αυτό είναι δεδομένο. Επίσημα δώσαμε τα συγχαρητήρια στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Εμένα δεν μου αρέσει να λέω παραπάνω πράγματα. Για τις εκλογές της ΕΠΟ, εγώ δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιο σημείο σύγκλισης. Θα κατέβει ο Μάκης ως πρόεδρος για την ΕΠΟ, χωρίς να έχει ανακοινωθεί επίσημα. Είναι νέο παιδί, απλά δεν πρέπει να μείνει μόνος του. Κάτι ανάλογο έγινε με τον Ζαγοράκη που του είπε δεν θα κλείσεις χρόνο. Και στους έξι μήνες έφυγε. Την εκτελεστική επιτροπή έπρεπε να την ελέγξει ο πρόεδρος.

Ο αγώνας είναι αυτός. Να μην είναι πρόεδρος ο Γκαγκάτσης και να κάνουν κουμάντο άλλοι. Με πρόεδρο τον Μπαλτάκο, για το ποδόσφαιρο, άλλοι αποφάσιζαν.

Εγώ θεωρώ πως μπορεί να βγει πιο δυνατός ο Μάκης Γκαγκάτσης. Ο Γκαγκάτσης θα βγει νταηλίκι μόνος του. Ο Μελισσανίδης κρατάει τον λόγο του. Ο Μάκης δεν είναι κορόιδο. Πρέπει να έχει τον έλεγχο στην ΕΠΟ. Να πάει πρόεδρος με τον Μάνταλο και την συμμορία που είναι από πίσω. Αυτά είναι ξεκάθαρα. Τις επιλογές να τις έχει ο ίδιος. Για να έχει και την ευθύνη.

Για όλα να είναι υπεύθυνος. Είμαστε πέντε φίλοι δίπλα για να τον στηρίξουμε. Επίσης αύριο πρέπει να πω ότι έχει τελικό γυναικείου ποδοσφαίρου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ στον Βόλο. Όσο για τον τελικό του Κυπέλλου, πρέπει να γίνεται στην επαρχία, αλλά με φιλάθλους από την τοπική κοινωνία. Είτε γίνει στον Βόλο, είτε στην Λάρισα, στην Ξάνθη, στην Αλεξανδρούπολη. Κάντε το. Να είναι γιορτή. Αλλά ποιος να το αποφασίσει;

Μου λέει ο αστυνομικός διευθυντής ότι φοβάται για τον τελικό του γυναικείου ποδοσφαίρου. Να σταματήσει αυτό».

Αλήθεια κάμερες γιατί δεν βάλατε στο γήπεδο;

«Θα το έκανα, μετάνιωσα που δεν το έκανα πιο νωρίς. Για τις κάμερες έχουν ξεκινήσει οι εργασίες και θα παραδοθούν στις 3 Ιουνίου. Ας έμπαιναν λίγες ημέρες νωρίτερα. Έκανα λάθος εγώ. Όμως ακόμη και εάν τις είχα βάλει πιο μπροστά, δεν θα γινόταν ο τελικός με κόσμο. Γιατί; Δεν επιθυμούσαν κάποιοι. Τώρα το γήπεδο δεν έχει κάμερες.

Ακόμη, λυπάμαι για την συμπεριφορά του Μάντζιου, γιατί τον είχα ως παίκτη στον Πανιώνιο και πριν πάει στον Άρη. Δεν θα τον χαρακτηρίσω. Λυπάμαι για τον Άκη Μάντζιο. Είναι θεμιτό, όλες οι ομάδες να παίζουν για την νίκη. Είναι άλλο να παίζεις με μίσος και άλλο για την νίκη. Γιατί κλαίτε ρε; Γιατί να κλαίει δηλαδή; Πρώτη φορά έχασε; Έπαιξαν με πάθος. Άλλο είναι η αντιπαλότητα. Αφορά τους οπαδούς. Είναι ντροπή αυτό που έγινε.

Είναι θεμιτό εάν έδωσε πριμ ο Μελισσανίδης, όπως ακούστηκε. Άλλα πράγματα δεν είναι θεμιτά. Δεν ήταν κακό. Στην Ισπανία και στην Αγγλία υπάρχει διάταξη που το επιτρέπει. Γιατί να το κρύψεις άλλωστε; Άλλα πράγματα δεν είναι ωραία. Ο κόσμος του Άρη θα πρέπει να κρίνει τέτοιες ενέργειες.

Για τον διαιτητή δεν υπάρχει καν κόκκινη κάρτα στον Μιχαηλίδη. Θέλω να μείνω στο θέμα με το πριμ. Προφανώς όποιος έταξε το πριμ, δεν είχε εμπιστοσύνη στον Καρυπίδη, γιατί προφανώς θα τα έβαζε παντελόνι. Για αυτό φώναξαν τους παίκτες.

Καλή επιτυχία στον Καρυπίδη, του ζήτησα έναν παίκτη και τον έστειλε στην Κηφισιά. Οταν δεσμεύεσαι, έτσι έχω μάθει στην ζωή μου. Μου είχε πει οτι θα μου δώσει τον Μενέντεζ και τελικά τον έδωσε στην Κηφισιά. Δεν πειράζει. Δεν του κρατάω κακία.

Παλαιότερα ήμουν σκοτωμένος με τον Κούγια. Όμως ο Βόλος πήρε δικηγόρο τον Κούγια. Άλλο τα προσωπικά, άλλο τα επαγγελματικά. Και εγώ χτύπησα την πόρτα του Καρυπίδη για επαγγελματικό θέμα.

Εμάς στον Βόλο οι παίκτες πληρώνονται το αργότερο κάθε δύο του μηνός. Δεν είναι σαν τον Άρη που πληρώνονται κάθε τέσσερις μήνες. Ας κερδίσει ο καλύτερος. Εγώ όμως προσωπικά θέλω να κερδίσει ο Κόντης και ο Παναθηναϊκός».

Διαβάστε επίσης:

Βελόπουλος: Μόνο τον Χουντίνι δεν έκανε ο πρωθυπουργός για να πείσει τους Μακεδόνες

Κασσελάκης: «Η Ελλάδα που θέλουμε» – Το σποτ για την Ασφάλεια

Ανδρουλάκης από Τρίκαλα: «Δυστυχώς η σημερινή κυβέρνηση δεν έχει προτεραιότητα να στηρίξει το ΕΣΥ»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπέος, Προσωπικά, Παναθηναϊκός, Κύπελλο,beos, prosopika, panathinaikos, kypello