Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Βρέθηκα λίγο πριν φάω ξύλο κανονικά – Δεν αντέχω να βιώσω ξανά τέτοια βία»

Στις δύσκολες συνθήκες που κατά καιρούς καλείται να αντιμετωπίσει στην εργασία της μίλησε Δάφνη Λαμπρόγιαννη, αποκαλύπτοντας ότι πρόσφατα υπέστη μια τραυματική εμπειρία.

Σε συνέντευξή της στη Real L!fe, η ηθοποιός τόνισε ότι έκτοτε, είναι πολύ επιφυλακτική στην καλλιτεχνική της πορεία, καθώς -όπως τονίζει- δεν θα άντεχε να βιώσει ξανά τέτοια βία.

«Οι αντοχές μου πια είναι πολύ περιορισμένες. Έχω βρεθεί σε πολύ δύσκολες συνθήκες και, μάλιστα, αρκετά πρόσφατα πηγαίνοντας τελείως ακάλυπτη γιατί θεωρούσα ότι πάω

στα καλύτερα και τελικά από εκεί που δεν το περίμενα καθόλου, βρέθηκα λίγο πριν φάω ξύλο κανονικά, στην πράξη. Αυτό το κουβαλώ λίγο και σαν τραύμα. Είμαι πολύ πιο επιφυλακτική από ό,τι ήμουν γιατί δεν αντέχω να βιώσω ξανά τέτοια βία» είπε και πρόσθεσε:

«Όσο ήμουν πιο μικρή, την οποιαδήποτε άσχημη καθημερινότητα στη δουλειά προσπαθούσα είτε να την ενστερνιστώ είτε να αντιδράσω. Γενικά, όσο μπορώ, αντιδρώ. Ωστόσο, πάρα πολλές φορές υπάρχει μια βουβή βία, η οποία ενίοτε είναι χειρότερη από αυτήν που εκφράζεται. Αυτή μαζεύεται μέσα και δημιουργεί ασχημότερα πράγματα στο σώμα, στη ψυχή, το μυαλό».

Διαβάστε επίσης:

Eurovision: Ευρωπαϊκή τρέλα για τη Μαρίνα Σάττι – Πρώτη στις μετρήσεις των φαν

Μπράιαν Κοξ: Η Βίβλος είναι ένα από τα χειρότερα βιβλία όλων των εποχών

Επικρίνει τον Κασσελάκη η Βέφα Αλεξιάδου: «Γιατί να παντρευτεί με άντρα ; Να καθίσει, στα αυγά του»

Keywords
Τυχαία Θέματα