Γιατί ο Άνταμ Ντράιβερ δεν βλέπει τις ταινίες του

Ο Άνταμ Ντράιβερ είναι διάσημος όχι μόνο λόγω του ταλέντου του αλλά και επειδή αποφεύγει συστηματικά να παρακολουθήσει τις δικές του εμφανίσεις στην οθόνη.

Ο σταρ των «Girls» και «Star Wars» είχε δηλώσει στο The New Yorker το 2019 ότι ορκίστηκε να μην ξαναδεί τη δουλειά του αφού τραγούδησε στο «Inside Llewyn Davis».

Εκείνη την εποχή, ο Ντράιβερ δεν είχε παρακολουθήσει ούτε τις υποψήφιες για Όσκαρ

ταινίες του «Marriage Story» ή «BlacKKKlansman».

Starring Adam Driver pic.twitter.com/2ijO4ywMyL

Cinema Tweets (@CinemaTweets1) November 25, 2023

Φαίνεται όμως ότι ο ηθοποιός έχει αρχίσει να το ξανασκέφτεται, αφού όπως αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Who’s Talking to Chris Wallace» ότι έχει δει τα έργα του τα «τελευταία δύο χρόνια» σε μια προσπάθεια να μην «κολλήσει» σε ένα συγκεκριμένο στυλ υποκριτικής, καθώς και να «υπερασπιστεί» τις ερμηνείες του όταν χρειάζεται.

@cnn Adam Driver talks to CNN’s Chris Wallace about his role in the “Star Wars” sequel trilogy and how he feels about “killing” Harrison Ford on screen. #CNN #News #AdamDriver #Starwars #HarrisonFord ♬ original sound – CNN

«Είναι οδυνηρό να παρακολουθείς μια ερμηνεία σου γνωρίζοντας ότι είναι ταινία και είναι για πάντα και είναι μόνιμη. Και βλέπετε ένα λάθος που θα θέλατε να είχατε κάνει [διαφορετικά] και δεν μπορείτε. Τρελαίνω τους πάντες γύρω μου ζητώντας τους να εξηγήσουν την απόδοσή μου», είπε ο Ντράιβερ. «Αλλά τώρα τα τελευταία δύο χρόνια άρχισα να παρακολουθώ τα πάντα. Απλώς αποφάσισα να το κάνω γιατί δεν θέλω να κολλήσω με τον σωστό τρόπο ή με έναν καθορισμένο τρόπο να κάνω οτιδήποτε».

«Πάντα σκέφτομαι αν θα μπορούσε να είναι λίγο σαν “αυτή η λέξη θα μπορούσε να είναι λίγο πιο ξεκάθαρη”. Δεν ξέρω κανέναν που να μην το κάνει αυτό. Δηλαδή, παρακολουθείς τις συνεντεύξεις σου;» ρώτησε τον οικοδεσπότη της εκπομπής.

Ο Ντράιβερ μίλησε για την προσέγγισή του στην υποκριτική στο σύνολό της, λέγοντας: «Η υποκριτική, κατά κάποιον τρόπο, για μένα είναι σαν να πηγαίνεις σε μια διαφορετική χώρα και να προσαρμόζεσαι στον χρόνο που βρίσκεσαι, κάτι που είναι παρόμοιο με το θέατρο, νομίζω. Και νιώθω το ίδιο όταν παίζω έναν χαρακτήρα 12 ώρες την ημέρα».

“FERRARI fires on all cylinders.”

Michael Mann’s thrilling film starring Adam Driver as Enzo Ferrari opens Christmas Day.

Get tickets: https://t.co/g7Qi6iYVA7 pic.twitter.com/I0NFJJIN5j

— FerrariMovie (@FerrariMovie) November 26, 2023

Για τη ταινία «Ferrari» του Michael Mann, ο Driver είπε, «Αυτό το πρόγραμμα γυρισμάτων είναι αρκετά έντονο, μερικές φορές 17 με 20 ώρες την ημέρα. Εξαιτίας της προσθετικής, τελικά η βιολογία αλλάζει κάπως και αναπόφευκτα χωρίς καν να προσπαθήσσουμε, απλά αρχίζουμε να παίρνουμε τα χαρακτηριστικά του χαρακτήρα υποσυνείδητα. Πιθανότατα ξεκινά συνειδητά και μετά γίνεται υποσυνείδητο».

Πρόσθεσε ότι το «αγαπημένο του σημείο» στην υποκριτική είναι η «αναγκαστική ενσυναίσθηση» στους χαρακτήρες. «Πρέπει να εξετάσεις μια ζωή που δεν είναι δική σου για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα χωρίς να κάνεις καμία κρίση», είπε.

Ο Ντάιβερ θα πρωταγωνιστήσει στη συνέχεια στο “Megalopolis” του Francis Ford Coppola, το οποίο χαρακτήρισε μία από τις «καλύτερες εμπειρίες γυρισμάτων» της καριέρας του.

Διαβάστε επίσης:

Ημερολόγιο Pirelli 2024: Ναόμι Κάμπελ και Ίντρις Έλμπα στη «διαχρονική» συλλογή «σούπερ ηρώων» (Photos/Videos)

Δώρα Χρυσικού για την υπόθεση Κιμούλη: «Δεν έχω μετανιώσει – Όλα θα τα βρούμε στα δικαστήρια» (Video)

2,5 εκατ. δολάρια από τον Weeknd για επισιτιστική βοήθεια στη Γάζα

Keywords
Τυχαία Θέματα