«Η Μαρίνα σας πήγε τάπα»: Η Σάττι… απαντά στα επικριτικά σχόλια με το νέο της τραγούδι! (Video)

Λίγες μέρες μετά τη συμμετοχή της στη Eurovision, η Μαρίνα Σάττι κατάφερε να βρεθεί και πάλι στο επίκεντρο. Αυτή τη φορά, αφορμή αποτέλεσε το νέο της τραγούδι με τίτλο «Mixtape» που περιλαμβάνεται στο νέο της άλμπουμ.

Πολλοί λένε, μάλιστα, ότι πρόκειται για μια απάντηση της τραγουδίστριας προς όλους αυτούς που τη σχολίασαν αρνητικά, κυρίως, για το… περιβόητο χασμουρητό την ώρα που μιλούσε η εκπρόσωπος του Ισραήλ.

Η Μαρίνα Σάττι αφού σιώπησε απέναντι σε όλους εκείνους που την κατηγόρησαν για τη στάση

της στη Eurovision, επέλεξε -όπως όλα δείχνουν- να απαντήσει με τη δουλειά της, όπως άλλωστε κάνει όλα αυτά τα χρόνια, έχοντας στις «αποσκευές» της σημαντικές επιτυχίες.

Όπως ήταν λογικό, οι στίχοι του τραγουδιού έχουν προκαλέσει ποικίλες συζητήσεις με τη Μαρίνα να μην αφήνει και πολλά περιθώρια για… απορίες, με τους στίχους να αναφέρουν μεταξύ άλλων τα εξής:

«Δεν καταλαβαίνω δεν καταλαβαίνω, άκουσαν το demo και είπαν όλοι flop, flop, flop. Τι να πούνε τώρα, χορεύει όλη η χώρα, τους ρώτησα αν στο χωριό τους είχαν ρεγκετόν. Στο ‘πα πήρα φόρα, τέλειωσαν τα πάντα, η Μαρίνα σας πήγε τάπα. Πάω διακοπάρες τώρα, I don’t give a fuck. Έφυγα μακριά (period) και άντε γεια»

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία του κομματιού, η Μαρίνα Σάττι ανήρτησε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου απεικονίζεται μια… τάπα.

Υπενθυμίζεται πως η Μαρίνα Σάττι κατέκτησε την 11η θέση στη Eurovision, εκπροσωπώντας την Ελλάδα, ενώ την πρωτιά κατέκτησε η Ελβετία με το Nemo. 

Διαβάστε επίσης:

Μελέτης Ηλίας: «Έχουν την εντύπωση ότι οι ηθοποιοί έχουν βγάλει πολλά λεφτά» (Video)

Λένα Μαντά: Ο σύζυγός μου έχει μόνιμο οξυγόνο – Είναι με φορητό μηχάνημα στο σπίτι (Video)

Έιμι Γουάινχαουζ: Ο πρώην σύζυγός της είναι «πολύ παρεξηγημένος», λέει ο ηθοποιός που τον υποδύεται στην βιογραφική ταινία

Keywords
Τυχαία Θέματα