Κικίλιας για φωτιές στο όρος Αιγάλεω: «Πρόκειται για εγκληματική και κατ’ επανάληψη συμπεριφορά»

Στις πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν μέσα σε λίγες μέρες στην ίδια περιοχή στο όρος Αιγάλεω αναφέρεται σε ανάρτηση του στο «X» ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας υπογραμμίζοντας ότι «πλέον δεν πρόκειται περί αμέλειας αλλά εγκληματικής κατ’ επανάληψη συμπεριφοράς».

Συγκεκριμένα ο κ. Κικίλιας τονίζει: «Σήμερα η τρίτη πυρκαγιά μέσα σε λίγες μέρες που προλαβαίνει και αντιμετωπίζει επιτυχώς η Πυροσβεστική Υπηρεσία στην ίδια περιοχή στο όρος Αιγάλεω. Εδώ πλέον δεν πρόκειται

περί αμέλειας, αλλά εγκληματικής κατ’ επανάληψη συμπεριφοράς. Παρακαλώ τους πολίτες, κάθε φορά που παρατηρούν κάτι ύποπτο να επικοινωνούν άμεσα με το 112 ή το 199».

Σημειώνεται ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε να αντιμετωπίσει στις 27 Απριλίου, χθες και σήμερα πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην ίδια περιοχή, στους πρόποδες του όρους Αιγάλεω.

Σήμερα η τρίτη πυρκαγιά μέσα σε λίγες μέρες που προλαβαίνει και αντιμετωπίζει επιτυχώς η Πυροσβεστική Υπηρεσία στην ίδια περιοχή στο όρος Αιγάλεω. Εδώ πλέον δεν πρόκειται περί αμέλειας, αλλά εγκληματικής κατ’ επανάληψη συμπεριφοράς.

Παρακαλώ τους πολίτες, κάθε φορά που… pic.twitter.com/LzcsCI3vns

— Vassilis Kikilias (@Vkikilias) May 15, 2024

Διαβάστε επίσης:

Αμπελόκηποι: Συνελήφθη διαβόητος Τούρκος αρχηγός συμμορίας μετά από συνεργασία ΕΥΠ-τουρκικών Αρχών

Κηφισιά: «Κινδύνευσε η σωματική και ψυχική ακεραιότητα του παιδιού» – Η δήλωση του πατέρα του 5χρονου που τον ξέχασαν σε σχολικό

Ηλεία: Δικογραφία σε βάρος 15χρονου για επίθεση εναντίον 14χρονου μέσα σε σχολείο

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κικίλιας, Αιγάλεω, Πρόκειται,kikilias, aigaleo, prokeitai