Κυριάκος Μητσοτάκης: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη νίκη στις εκλογές

«Σας υπόσχομαι πως θα είμαι Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στις πρώτες αναρτήσεις του μετά τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές.

Οι αναρτήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη

«Οι πολίτες μας έδωσαν ισχυρή εντολή να προχωρήσουμε στον δρόμο των μεγάλων αλλαγών που έχει ανάγκη η χώρα. Σας υπόσχομαι πως θα είμαι Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων. Γιατί τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα. Και οι πολίτες πρέπει να αισθάνονται το κράτος δίπλα τους σε κάθε δυσκολία».

lang="el" dir="ltr">Οι πολίτες μας έδωσαν ισχυρή εντολή να προχωρήσουμε στον δρόμο των μεγάλων αλλαγών που έχει ανάγκη η χώρα. Σας υπόσχομαι πως θα είμαι Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων. Γιατί τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα. Και οι πολίτες πρέπει να αισθάνονται το κράτος δίπλα τους σε κάθε δυσκολία. pic.twitter.com/wAyAXRNLTz

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) June 25, 2023

«Ευχαριστώ τις Ελληνίδες και τους Έλληνες για την εμπιστοσύνη τους. Τώρα νιώθω βαρύτερο το χρέος να υπηρετήσω την πατρίδα με όλες μου τις δυνάμεις. Ποτέ δεν υπόσχομαι θαύματα. Σας διαβεβαιώνω όμως ότι θα μείνω πιστός στο εθνικό μου καθήκον με σχέδιο, αφοσίωση και σκληρή δουλειά».

Ευχαριστώ τις Ελληνίδες και τους Έλληνες για την εμπιστοσύνη τους. Τώρα νιώθω βαρύτερο το χρέος να υπηρετήσω την πατρίδα με όλες μου τις δυνάμεις. Ποτέ δεν υπόσχομαι θαύματα. Σας διαβεβαιώνω όμως ότι θα μείνω πιστός στο εθνικό μου καθήκον με σχέδιο, αφοσίωση και σκληρή δουλειά. pic.twitter.com/OxXh88wbyG

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) June 25, 2023Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2023: Οι περιφέρειες που το ΠΑΣΟΚ αναδείχθηκε δεύτερο κόμμα

Επίθεση με πέτρες και αντικείμενα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Εκλογές 2023: Οπαδοί του ΚΚΕ «κοκκίνισαν τη νύχτα» με πυρσούς στο Σύνταγμα – Πανηγυρισμοί σε όλη την Αττική (Videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > Το Ποντικι
Κυριάκος Μητσοτάκης,kyriakos mitsotakis