Μαρία Αναστασοπούλου: Από τον παιδικό πόθο και τον θαυμασμό στο (βελούδινο) διαζύγιο

Ένα γαλλικό γνωμικό λέει πως  αυτός που δεν ρισκάρει δεν έχει τίποτα.

Πριν από δύο καλοκαίρια η Μαρία Αναστασοπούλου έπειτα από 15 χρόνια θητείας στον ειδησεογραφικό τομέα του ΣΚΑΪ από τον οποίο αναδείχθηκε και καθιερώθηκε ως παρουσιάστρια (επι έξι χρόνια)  πλάι στον Δημήτρη Οικονομου, κατευθύνθηκε στον ΑΝΤ1 και έκανε πραγματικότητα έναν
«κρυφό πόθο» κατά δήλωση της.

Να βρεθεί πλάι στον Γιώργο Παπαδάκη: «Όλοι έχουμε συνδέσει την ενημέρωση μαζί του. Για εμένα είναι μια φοβερή πρόκληση και ένα στοίχημα προσωπικό να σταθώ

δίπλα του και να ενημερώνουμε τον κόσμο από τις 6 μέχρι τις 10 το πρωί».

Μα και ο ΑΝΤ1 εμφανιζόταν πασίχαρος όταν υποδεχόταν τότε (αρχές Αυγούστου 2022)  τη Μαρία Αναστασοπούλου. «Ο ΑΝΤ1, με μεγάλη χαρά,υποδέχεται στην οικογένειά του την Μαρία Αναστασοπούλου. Η Μαρία Αναστασοπούλου είναι ένα δυνατό πρόσωπο της νέας δημοσιογραφικής
γενιάς, με επιτυχημένη πορεία στην τηλεόραση».

Κανάλι και δημοσιογράφος ήθελαν πολύ, από ό,τι είχαν δηλώσει, τη μεταξύ τους συνεργασία.

Δύο χρόνια αργότερα η Μαρία Αναστασοπούλου είναι με το ένα πόδι έξω από τον ΑΝΤ1 – οι δύο πλευρές συζητούν εκδοχές για την ανανέωση της συνεργασίας τους, χωρίς να είναι κάτι σίγουρο.

Στο μεταξύ, τα ωραία λόγια και οι μεγάλες προσδοκίες, είναι μακρινό π αρελθόν. Όσο ειλικρινείς κι αν ήταν δηλώσεις της παρουσιάστριας ότι «ο Παπαδάκης είναι ‘‘σχολείο’’», και πόσο τον θαύμαζε από παιδί και ότι τον είχε σαν είδωλο, έχουν γίνει πλέον ανάμνηση.  

Ως και… μουστάκι έβαλε η Αναστασοπούλου κάποια στιγμή για να υπογραμμίσει πόσο φαν του Παπαδάκη είναι.

Η συνεργασία δεν περπάτησε στην πράξη. Είναι δύσκολη εξ ορισμού η καθημερινή τριβή, ακόμα και μεταξύ ανθρώπων που ξεκινούν με τις καλύτερες των προθέσεων. Κάποια στιγμή άρχισαν τα βλέμματα με νόημα και οι γκριμάτσες, οι αιχμές, έστω και προσεκτικές συνήθως, αν και
δεν έλειψαν μερικές φορές οι βιτριολικές ατάκες έως και «καβγαδάκια» on air, ενώ κάποιοι διέκριναν παγωμένα χαμόγελα αστικής ευγένειας.

Η θρυλούμενη διαδοχή για το «Καλημέρα Ελλάδα», με τον Παπαδάκη να της παραδίδει τη σκυτάλη της παρουσίασης και εκείνον σε διακριτικό ρόλο, ήταν φανερό ότι ήταν ένα αδύνατο σενάριο – χωρίς κατ’ ανάγκην να φταίει κάποια πλευρά, έτσι είναι αυτές οι καταστάσεις.

Πήρε και εκπομπή («Αρένα») η Αναστασοπούλου σε προχωρημένη ώρα μεν προβολής, αλλά σε καθημερινή ημέρα αρχικά.

Στη συνέχεια όμως η εκπομπή πήρε «μετάθεση» στην «εξορία» της μεταμεσονύχτιας ζώνης της Κυριακής, και φάνηκε ότι οι σχέσεις με το κανάλι γίνονται «περίεργες».

Καλά έκανε και ρίσκαρε η Αναστασοπούλου. Ήθελε να ανοίξει τα φτερά της να «πετάξει». Μένει να αποδειχθεί το αποτέλεσμα στην προκειμένη περίπτωση με τη συγκεκριμένη επιλογή. Πάντως χαμένη δεν θα πάει. 

Έχει καθιερωθεί στα υψηλά δώματα της τηλεοπτικής ενημερωτικής ζώνης και απομένει να φανεί ποιο θα είναι το επόμενο βήμα.

Διαβάστε επίσης

Η ζέστη επηρέασε την τηλεθέαση του Σαββατοκύριακου – Ξεχώρισαν Alpha και Mega

Έξι στις δέκα εκπομπές με σημαντική τηλεθέαση την Παρασκευή ήταν του Mega

Τηλεθέαση καλοκαιριού το Σάββατο με πρώτο τον «Εκατομμυριούχο»- Η «Γη της ελιάς» κυρίαρχος την Κυριακή

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαρία Αναστασοπούλου,maria anastasopoulou